Het Bibliotheekwerk is volop in beweging. Als gevolg hiervan is BiblioPlus op donderdag 19 maart overgegaan op een nieuw bibliotheeksysteem. We hebben gekozen voor een modern, open systeem dat makkelijk te koppelen is aan andere systemen. 

Mijn account

Mijn Menu is vervangen door Mijn account. Dit is jouw persoonlijke bibliotheekomgeving waar je al je bibliotheekzaken kunt beheren, zoals reserveren, verlengen en je persoonlijke gegevens inzien. 
 
De eerste keer in te loggen bij Mijn account:
  • Log in met je lenersnummer. Dus niet met je e-mailadres of een gebruikersnaam die je zelf hebt aangemaakt in het verleden.
  • Je lenersnummer is het veertiencijferige nummer op je pas dat begint met 26. Vul dat nummer in zonder spaties.
  • Gebruik als wachtwoord de viercijferige combinatie van je geboortedatum. De maand en het jaar waarin je geboren bent. Voorbeeld: wanneer je geboren bent op 11 juni 1970 is het wachtwoord 0670.

    We vragen je om na de eerste keer inloggen een sterker wachtwoord aan te maken dat bestaat uit minstens 6 karakters en minimaal één cijfer.

Inloggen bij de online Bibliotheek

Alle inlogaccounts vanuit het nieuwe systeem zijn opnieuw gesynchroniseerd met de Online Bibliotheek.

  • Ben je gewend om in te loggen bij de online Bibliotheek met je e-mailadres en wachtwoord? Dan kun je dit gewoon blijven doen.
  • Als je gewend bent om in te loggen met je lenersnummer en wachtwoord. Dan is dat wachtwoord niet meer actief. Log dan in met je lenersnummer en pincode (mmjj). 
  • Heb je inmiddels al een keer ingelogd in de nieuwe ‘Mijn account’ omgeving van BiblioPlus en jouw wachtwoord aangepast? Dan kun je met dit wachtwoord ook inloggen bij de online Bibliotheek.

Let op! Dit wachtwoord is de volgende dag pas actief bij de online Bibliotheek.

Veelgestelde vragen

Een overzicht van alle vragen en antwoorden rondom de overgang naar het nieuwe systeem.                

De Bibliotheek Wise app is vervangen door een nieuwe app genaamd eBieb. Met de eBieb regel je snel en gemakkelijk al je bibliotheekzaken waar en wanneer je maar wilt.

- Altijd en overal toegang tot de online catalogus
- Eenvoudig verlengen en reserveren
- Verlanglijstjes beheren
- Nieuwe aanwinsten bekijken

Nieuw in deze app is een overzicht van alle activiteiten van BiblioPlus en een optie om direct online kaartjes te reserveren.

De eBieb app is nu te downloaden!