Het symposium ‘Een kind dat leest, bouwt aan zijn toekomst’ op vrijdag 29 mei 2015 in Boxmeer wordt geannuleerd vanwege een tegenvallend aantal deelnemers. Alle betrokkenen zijn hierover geïnformeerd. 

Op vrijdag 29 mei 2015 organiseert BiblioPlus samen met De Weijer in Boxmeer het symposium ‘Een kind dat leest, bouwt aan zijn toekomst'.

Wat?

We beloven u een boordevol programma waarbij tal van deskundigen van gedachten wisselen over nut en noodzaak van de Bibliotheek op School met interessante sprekers en sterk inhoudelijke sessies. Inspiratie opdoen en kennis uitwisselen staan deze dag centraal. Het ochtendprogramma bestaat uit een plenair gedeelte. In de middag kunt u een keuze maken uit een aantal interessante presentaties. 

Voor wie?
Voor iedereen die vindt dat lezen en leren niet zonder elkaar kunnen. Deze dag is onmisbaar voor wethouders, beleidsambtenaren, raadsleden, schooldirecteuren en voor iedereen die werkzaam is in het primair en voortgezet onderwijs, de kinderopvang en de bibliotheek.

Kosten
De kosten bedragen € 115,00 per persoon voor een onvergetelijke dag in Boxmeer. Dit is inclusief koffie, thee, een lunch en een mooi aangeklede borrel aan het eind van de middag.

Meer informatie
Secretariaat BiblioPlus | info@biblioplus.nl | 0485 – 583 500

Logo Symposium de bibliotheek op school

Centraal thema van het symposium is de Bibliotheek op School.

  • Wat is de sociaaleconomische betekenis van lezen voor de toekomst van onze kinderen (en onze samenleving) en welke bijdrage levert de bibliotheek samen met het onderwijs daaraan?
  • Wat zijn de concrete effecten van een betere leesvaardigheid?

In samenwerking met