Jeugd | 0-6 jaar

De informatie op deze pagina komt van Jeugdbibliotheek.nl.
Op Jeugdbibliotheek.nl is nog veel meer te vinden over lezen.

Prentenboeken Top 10

De leukste luisterboeken

Meer over de Luisterbieb

Weet je dat je ook naar veel boeken kunt luisteren? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. Luister naar de leukste boeken, waar en wanneer je maar wilt.

Voorleesfilmpjes

Voorleesfilmpjes op Jeugdbibliotheek.nl

Bekijk de voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim, SchoolTV en Wepboek. Met je Bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle filmpjes. Handig en leuk!

Populaire boeken

Boekentip 0-3 jaar

Beertje Bobbi gaat naar de peuterspeelzaal. Hij hangt zijn jas op, zwaait naar mama en gaat fijn spelen! Bekijk het hele boekenfilmpje in De Voorleeshoek. 

Boekentip 3-6 jaar

Haas en Schildpad houden een hardloopwedstrijd. Haas weet zeker dat hij zal winnen. Daarom kan hij best nog een koprol maken... Bekijk het hele boekenfilmpje in De Voorleeshoek. 

'Moppereend'

Leen Moppereend op jeugdbibliotheek.nl

Eend is mopperig. Niemand wil met haar spelen. Tenminste... dat vindt zij. Moppereend is gekozen tot prentenboek van het jaar. Een mopperboek om vrolijk van te worden!

Ken je BoekStart al?

website BoekStart

Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen! BoekStart laat kinderen en hun ouders van boeken genieten.

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Naar alle e-books op jeugdbibliotheek.nl