Jeugd & jongeren

Terug naar de homepage

Lezen is dromen met je ogen open

Hier vind je alles wat de Bibliotheek voor jou in huis heeft. Wil je lekker wegdromen in een boek? Zoek je naar informatie over een onderwerp? Doe je mee aan een van de toffe activiteiten? Of wil je weten welke tips wij voor jou hebben? Hier moet je zijn.

Boeken

Vind je boek het makkelijst met onze wereldindeling. Hou je van fantasierijke boeken? Ga dan naar de paarse wereld. Vind je spannende boeken juist leuk? Kijk dan in onze rode wereld. Ontdek op deze manier ál onze werelden! In onze bibliotheek vestigingen en Bibliotheken op School kun je zo de mooiste boeken vinden.

Ga naar de collectie

E-Books & Luisterboeken

Zin om een boek digitaal te lezen? Leen ze via de bibliotheek:

E-books voor jeugd & jongeren

Lekker met je ogen dicht van een verhaal genieten. Dan kan met een luisterboek. Download de nieuwe app "Online Bibliotheek" en kies een mooi luisterverhaal. 

Download de LuisterBieb

Activiteiten & Speelotheek

In de bibliotheken van BiblioPlus is heel wat te beleven. Kijk in onze agenda voor alle aankomende activiteiten.

Bekijk al onze jeugdactiviteiten

Wist je dat je bij de bibliotheek ook speel- en leermaterialen kunt lenen? In al onze bibliotheken is een collectie te vinden. Voor extra veel speelgoed kom je naar Cuijk, Boxmeer of Gennep.

Reserveer jouw speelgoed

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van alles wat er te doen is in de Bibliotheek en meld je aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt nieuwtjes via e-mail en wij houden je op de hoogte als er nieuwe activiteiten zijn.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen