Digisterker: leer werken met DigiD en websites van de overheid

De overheid regelt steeds meer via het internet en verwacht dat de burger daar gebruik van maakt. Zoals het aanvragen van huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag of de werkmap van het UWV. Ook voor het doorgeven van een verhuizing of het aanvragen van vergunningen heb je DigiD nodig.  

BiblioPlus verzorgt de Digisterker cursussen in Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Anthonis.

Wat leer je tijdens deze cursus?
Je leert hoe je DigiD kunt aanvragen en hoe je DigiD kunt gebruiken. Ook is er aandacht voor wachtwoorden en veilig internetgedrag.

Met deze handige cursus kun je jezelf straks goed redden en beter jouw weg vinden bij de overheid. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur met kleine groepen van maximaal acht deelnemers. Volg de hele cursus of meld je aan voor een van de losse bijeenkomsten.

Voor wie, door wie en wanneer?
De cursus is voor alle inwoners van het Land van Cuijk en Maasduinen die al wat ervaring hebben met de computer en internet. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur met kleine groepen van maximaal acht personen. 

Voor de cursus hoef je geen examen te doen. Heb je nog moeite met internet? Volg dan de beginnerscursus Klik & Tik. Bel voor meer informatie met 0485-583500. 

Aanmelden
Deelname aan de cursus Digisterker kost € 16,- (inclusief werkboek en koffie) leden € 13,50. Losse bijeenkomsten kosten € 4,-.

Meedoen? Aanmelden kan online via onze activiteitenagenda of in de Bibliotheek of door een e-mail te sturen naar info@biblioplus.nl

Data en locaties Cursus Digisterker