Ga in gesprek met een levend boek!

In de Human Library lees je geen boeken, maar mensen. Interessante mensen, die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. In mei 2019 hebben we onze eerste succesvolle editie van de Human Library beleefd in de kerk in Boxmeer tijdens het evenement Hallo Wereld. Er zijn vele mooie, leuke en ontroerende gesprekken gevoerd met levende boeken met titels als “Vluchteling”, “Veganist”,of “Kloosterling”.

TECHLAB

Zin om te helpen tijdens de 2e editie van de Human Library in mei 2021 in Cuijk?

Op zondag 16 mei 2021 organiseren wij de 2e editie van de Human Library in Cuijk. Dit keer bij Wereldtuin Verdeliet en in samenwerking met Ons Plattelandsrondje.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons gedurende de middag willen helpen. Je kunt een mooie, positieve middag verwachten, met veel enthousiasme. Er zijn verschillende rollen te vergeven, zoals promotors en matchmakers. Om iedereen goed voor te bereiden organiseren we ook een voorbereidingsbijeenkomst. 

Wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden? Op basis van het aantal aanmeldingen en een kennismakingsgesprek formeren we het team van deze editie van de Human Library.

Neem dan contact op via: 

Heb je te maken met vooroordelen in jouw leven? Meld je aan als levend boek!

Heb jij in jouw dagelijks leven (veel) te maken met vooroordelen, bijvoorbeeld vanwege je uiterlijk, je geloof, je beroep of een bepaalde beperking? Sta je open om een één op één gesprek aan te gaan? En ben je bij voorkeur woonachtig in het land van Cuijk of omgeving? 

Dan zijn we op zoek naar jou! Het doel is om meer begrip en respect tussen mensen te kweken. Mensen die elkaar anders vaak niet zouden ontmoeten.

We begrijpen dat het misschien niet makkelijk is om zomaar een ‘levend boek’ te zijn. Het is erg belangrijk voor ons dat je je veilig voelt. 

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je je aanmelden als levend boek? Stuur dan een mailtje naar: 

Meer info!

Hier vind je meer informatie en foto’s van verschillende (online) edities.

thehumanlibrary.nl


Leestips

Promo video