Kinderboekenweek | 30 sept t/m 11 okt 2020

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor je de wereld van vroeger leert kennen. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het lezen van boeken!

TECHLAB

Kindervoorstelling

Houd zondag 4 oktober vrij! 
Dan bezoekt ZieZus bibliotheek Grave met de super gave kindervoorstelling: Hip Hop History, een reis door de geschiedenis. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

Poppenkastvoorstelling

Onze bekende poppenkastspeler Frank Peters heeft speciaal voor de Kinderboekenweek weer een fantastische poppenkastvoorstelling gemaakt voor kinderen van 3 t/m 8 jaar en iedereen die van poppenkast houdt. Meld je gratis aan.

Voorleesfeestje Bibliotheek Mill
Op donderdag 8 oktober vieren we in Mill dat voorlezen een feestje is. Bep en Hennie lezen verhalen voor over vroeger. Kom gezellig mee luisteren en spelen.

Kindercolleges
Kom meer te weten over de geschiedenis tijdens het Kindercollege ‘Ridders’ en het kindercollege 'Ontdek fossielen'.

Kinderen voor Kinderen

Kinderboekenweekgeschenk

Als je tijdens de Kinderboekenweek naar de boekwinkel gaat, dan krijg je bij aankoop van 12,50 euro aan Kinderboeken het  Kinderboekenweekgeschenk De diamant van Banjarmasinvan Arend van Dam helemaal gratis! Een cadeautje, speciaal voor jou!

Meer ontdekken over de Kinderboekenweek?

kinderboekenweek.nl

Leestips