De Bibliotheek helpt bij belastingaangifte

Gepubliceerd op: 14 februari 2019 08:45

theorie oefenen in de Bibliotheek

Iedereen die hulp nodig heeft bij de belastingaangifte of het aanvragen van toeslagen kan vanaf 1 maart terecht in de Bibliotheek. Samen met Sociom, het Vogelasiel Bergen en KBO Heijen biedt BiblioPlus belastingspreekuren in de Bibliotheek om mensen te ondersteunen. Deze service is gratis. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek gratis computer- en internetgebruik. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor wie geen lid is van de Bibliotheek.

Spreekuren in de Bibliotheek

Sociaal Raadslieden van Sociom en vrijwilligers van het Vogelasiel en KBO Gennep bieden informatie en advies bij aangifte en toeslagen. 

Aspraak maken
Bel met de Bibliotheek in jouw woonplaats om een afspraak te maken. Klik voor meer informatie op het gewenste spreekuur hieronder. 

Zelf aangifte doen in de Bibliotheek

Wie zelf aangifte wil doen, kan vanaf 1 maart gebruikmaken van de gratis faciliteiten in de Bibliotheken Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Anthonis. Er zijn computers en printers beschikbaar om zelfstandig aan de slag te gaan.

Reserveer de computer op tijd om uw aangifte te kunnen doen. Dit kan bij de balie in de Bibliotheek of telefonisch. Voor specifieke vragen over de aangifte kun je terecht bij het belastingspreekuur in de Bibliotheek.
 

Cursus Klik&Tik: wegwijs op de computer en internet

Voor wie hulp wil bij computer- en internetgebruik, heeft de BiblioPlus de cursus Klik&Tik en de cursus Digisterker