Poëzieweek 2017: 26 januari t/m 1 februari

Gepubliceerd op: 19 januari 2017 08:45

Met Gedichtendag gaat op de laatste donderdag van januari traditiegetrouw de Poëzieweek van start, hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen.

Met het thema humor in de Poëzieweek 2017 komt er aandacht voor gedichten die op de lachspieren werken, uit hilariteit, herkenbaarheid of uit ironie.

Poëzie cadeau van de Bibliotheek

Vanaf 26 januari ontvangen bezoekers van de Bibliotheek poëzie cadeau in de vorm van kleurriijke ansichtkaarten (zolang de voorraad strekt). De ansichtkaarten bevatten bekende humoristische gedichten van o.a. Hans Andreus, K. Schippers en Ilja Leonard Pfeijffer. Kom langs! 

Kijk voor meer inspiratie op www.poezieweek.com. Hier vind je de Poëzietipper en Out of office Poëzie. Mooie poëtische alternatieven voor de standaard office-mails. Het maakt je niet bereikbaarder, wel poëtischer.

Met flinke korting naar Toon Tellegen

Toon Tellegen. Wie kent hem niet? De man achter de avonturen van de eekhoorn en de mier. Zondag 12 maart staat hij in De Weijer met zijn muzikale poëzieprogramma ‘Hemels en Vergeefs’. Samen met zijn vaste gitariste Corrie van Binsbergen en pianist Albert van Veenendaal brengt hij een programma waarin zijn poëzie centraal staat.

Speciale actie
Tijdens de Week van de Poëzie (26 januari t/m 1 februari) bieden BiblioPlus en De Weijer de kaartjes voor deze voostelling aan met flinke korting! Alleen deze week via de receptie óf www.deweijer.nl voor slechts 10 euro (incl. drankje). Normaal gesproken 18,50 euro.

Zo’n mooi aanbod kun je niet laten lopen!