Wil je kind op voetbal of op schoolreisje en weet je niet hoe je dat moet betalen? Ga je scheiden, wordt je kind 18 of verander je van baan? Dit kan gevolgen hebben voor je financiële situatie. Heb je hier vragen over maar weet je niet welke instantie je daarbij kan helpen? Of waar je meer informatie kunt vinden? Met deze en andere vragen kun je terecht bij het SamenWijzer Infopunt in de Bibliotheek.

Het Infopunt is te vinden in de Bibliotheken Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Anthonis. Hier zitten elke week vrijwilligers voor je klaar om je bij een kop koffie verder te helpen. Gratis! Aanmelden is niet nodig.

Programma

Boekentips...

Vrijwilligers gezocht!

Voor het  SamenWijzer Infopunt zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers.

Je bemenst het SamenWijzer Infopunt in de Bibliotheek bij jou in de buurt. Je ontvangt mensen en gaat op een prettige wijze met hen in gesprek. Je luistert goed naar welke vraag iemand heeft en probeert deze vraag te beantwoorden of neer te leggen waar hij opgepakt wordt. 

Nog meer boekentips...

Het SamenWijzer Infopunt is onderdeel van het project 'SamenSterker' waarin veel organisaties in het Land van Cuijk met elkaar samenwerken om in een vroeg stadium vragen en problemen te signaleren op het gebied van financiën en welzijn.