Kinderboekenweek 2017

Welkom in de grrrrrrrrriezel bibliotheek!

Griezelen in een griezelige bibliotheek! Dat kan tijdens de Kinderboekenweek van 4 t/m 15 oktober met het thema ‘Gruwelijk Eng’. Durf jij de bibliotheek te bezoeken, te lezen op deze griezelige plek en te ontdekken wat er nog meer te beleven is? Kom ‘gerust’ langs en laat je niet bang maken..

De bibliotheken van BiblioPlus zijn deze weken omgetoverd tot ggggriezel bibliotheken. Pas op, want je komt er enge figuren tegen, maar je vindt er ook leuke knutselactiviteiten, donkere leesplekjes en natuurlijk griezelboeken.

Poppenkastvoorstelling: Sp(r)rokje

Opa is de baas - poppenkastvoorsteling

Ben jij gek op spannende en grappige verhalen? Kom dan naar de poppenkastvoorstelling van Frank Peters in één van onze bibliotheken. De voorstelling is voor kinderen van 4 tot 8 jaar, maar opa’s, oma’s, papa’s en mama’s mogen ook mee, als ze durven…

Groep 1 & 2

Groep 5 & 6

Griezelavond: Frankenweenie

Alleen voor wie durft! Op vrijdag 6 oktober draaien we voor kinderen van 10 t/m 12 jaar de griezelfilm ‘Frankenweenie’. Vanaf 19.00 uur ben je welkom in de theaterzaal van De Weijer om te komen griezelen. Je bibbert hier niet alleen van de film… wie weet wie je nog meer tegen kan komen? Durf jij de trailer van de film al te kijken?

Groep 3 & 4

Groep 7 & 8

Cadeautje van de Bibliotheek!

De Kinderboekenkrant is tijdens de Kinderboekenweek gratis op te halen in elke vestiging van BiblioPlus. Wees er snel bij, want OP =OP.

In deze krant lees je over griezels, krijg je boekentips en vind je nog veel meer griezeligs.

Voorlezen in de Bibliotheek

Kom luisteren naar spannende verhalen in de Bibliotheek. Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar die durven!

Themalied Kinderboekenweek