BiblioPlus onderzoekt de behoefte aan workshops over nieuwe technologieën

Gepubliceerd op: 12 april 2022 13:14

Techlab onderzoek

BiblioPlus heeft al een aantal jaar een Techlab voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Dit is een makersplaats waar kinderen aan de slag gaan met 3D printen, Lego Mindstorms en We-Do, Virtual Reality, film en robots en programmeren en webdesign. Zeer regelmatig krijgen we tijdens de workshops van ouders de vraag wanneer de bibliotheek dit ook voor volwassenen gaat aanbieden. Deze stap wil BiblioPlus nu gaan zetten.

Behoefte-onderzoek

De keuze in technische thema’s is groot en daarom hebben we een korte vragenlijst ontwikkeld. Hiermee willen we in kaart brengen of er behoefte is aan dergelijke workshops en naar welk soort workshops de interesse dan uitgaat. We willen als bibliotheek uiteraard workshops ontwikkelen die zo goed mogelijk aansluiten bij de vraag.

Open de vragenlijst

Maak kans op een workshop 3D ontwerpen en printen

Wil je de bibliotheek helpen met het ontwikkelen van dit nieuwe trainingsaanbod? Vul dan de korte vragenlijst via de bovenstaande knop. We verloten een gratis deelname aan de workshop “3D ontwerpen en printen” onder alle personen die de vragenlijst invullen.

Natuurlijk staan we ook open voor jouw ideeën! Hier is in de vragenlijst ook ruimte voor gemaakt!