Bouw mee aan de Bibliotheek van NU!

De Bibliotheek van nu is veel meer dan een uitleenpunt van boeken. In de Bibliotheek komen mensen bij elkaar om kennis en inspiratie te halen, maar ook steeds vaker om hun ervaring en passie te delen. De Bibliotheek groeit de komende jaren toe naar hét lokale informatieknooppunt van de gemeente. Een aantrekkelijke, laagdrempelige kenniskeuken voor iedereen. Denk aan thematische spreekuren, inspirerende lezingen, discussiebijeenkomsten en natuurlijk veel maatschappelijke programmering.

Ons leidmotief is: kennis is kracht!

Samen met partners willen we dat iedereen toegang krijgt tot de kennis en informatie om volwaardig mee te kunnen doen in het Land van Cuijk en Maasduinen. Als jij vindt dat je hier een rol in kunt spelen, reageer dan snel op een van de onderstaande vacatures.

Vacatures

Vind je het leuk om mensen te helpen in de bibliotheek? Laat het ons weten. Op dit moment zoeken wij vrijwilligers voor onze vestigingen in Bergen, Cuijk en Mill.

Wie zijn wij?

Met bijna 600.000 bezoekers per jaar en ruim 31.000 leden is BiblioPlus de grootste publieke en culturele instelling in het land van Cuijk en Maasduinen.

Wij zijn een moderne, regionale bibliotheekorganisatie met vestigingen in de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill & Sint Hubert en Sint Anthonis. BiblioPlus verzorgt daarnaast het bibliotheekwerk op meer dan 60 basisscholen in haar werkgebied. De organisatie telt 35 medewerkers en werkt met meer dan 200 vrijwilligers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cultureel Centrum De Weijer in Boxmeer.

Bekijk de regiokaart van BiblioPlus

Klik op de afbeelding om deze te vergroten. 

Video: De Bibliotheek van nu

Bekijk de nieuwe koers in 2 minuten.