Aanmeldformulier Verzameling

Je stelt jouw verzameling tentoon bij BiblioPlus. Graag brengen wij deze zo goed mogelijk in beeld met passende PR. Daarom vragen wij je onderstaamnde vragenlijs in te vullen. Je hoeft alleen het deel in te vullen dat van toepassing is. Als je zelf al een verhaal of persbericht hebt, verzoeken wij je deze aan ons toe te sturen.  

Je gegevens

Vorm van de verzameling Verplicht

Je kunt meerdere opties selecteren.

Over de verzameling

Heb je al vaker geëxposeerd?

Zo ja, geef hieronder aan waar

Bijvoorbeeld: Wat ga je presenteren? Welke materialen gebruik je en waarom? Hoe ben je gekomen tot het maken van dit werk, waarom maak je dit werk? Heb je opleiding/cursus genoten op dit vlak? Werk je meestal alleen, of in een groep/lesgroep

Bijvoorbeeld: Wat of wie zijn jouw inspiratiebronnen? Wat raakt je bij jouw werk of tijdens het creëren. Wat haal je er voor jezelf uit? Is het een passie, een hobby, een noodzaak: wat is het voor jou?

Sociale media

Als je actief bent op sociale media en je het leuk vind dat wij jouw naam daar vermelden, vul dan hieronder jouw paginalinks of accountnamen in:

Persbericht en foto('s)
Stuur dit formulier, en/of jouw persbericht samen met 3 foto’s van minimaal 1 mb  (waarvan het liefst één foto waar je zelf op staat) als bijlage mee.