Educatie-shop Voortgezet Onderwijs

Reserveer hier de mooiste jongerenboeken voor leesbevordering in de klas. Onze leesprojecten worden via onze vervoersdienst op locatie geleverd en weer opgehaald. Het vinden van producten en activiteiten gaat gemakkelijk via de verschillende categorieën of selecteer links op de pagina de gewenste doelgroep, tags (zoektermen), locaties of types. Reserveren kan eenvoudig via onze shop. Voor advies over het inzetten van de projecten, kun je contact opnemen met je Lees- Mediaconsulent.

 

Wij gaan voor lezen!

Positieve leeservaringen maken van elk kind een lezer. Dat bereik je met een stimulerende leesomgeving en een geïntegreerde leescultuur op school. De Bibliotheek op School kan met haar ‘Leerlijn Leesbevordering’ en haar aanbod in producten en activiteiten die daarbij aansluiten, helpen om tot die doorlopende positieve leescultuur op school te komen.

Bekijk de flyer 'Leerlijn leesbevordering'

Elke leerkracht is een leesplezier-ambassadeur. En met een sterk leesbevorderingsbeleid en leescultuur kan ieder kind ervaren hoe leuk lezen is. De flyer ‘Verrijkt vrij lezen’ geeft leerkrachten inspiratie om die ambassadeur te kunnen zijn.

Bekijk de flyer 'Verrijkt vrij lezen'