Educatie-shop

BiblioPlus biedt een veelzijdig programma voor basisscholen en de kinderopvang. Er is een ruime keuze aan activiteiten en projecten op het gebied van leesbevordering en leesplezier, mediawijsheid, digitale geletterdheid, cultuureducatie en deskundigheidsbevordering. Onze producten en projecten worden via onze vervoersdienst op locatie geleverd en weer opgehaald. Daarnaast bieden wij een diversiteit aan activiteiten die onze lees- mediaconsulenten op locatie uitvoeren. Het vinden van producten en activiteiten gaat gemakkelijk via de verschillende categorieën of selecteer links op de pagina de gewenste doelgroep, tags (zoektermen), locaties of types. Reserveren kan eenvoudig via onze shop.

De educatie-shop is nu geopend voor het schooljaar 2024-2025.  

Wij gaan voor lezen!

Positieve leeservaringen maken van elk kind een lezer. Dat bereik je met een stimulerende leesomgeving en een geïntegreerde leescultuur op school. De Bibliotheek op School kan met haar ‘Leerlijn Leesbevordering’ en haar aanbod in producten en activiteiten die daarbij aansluiten, helpen om tot die doorlopende positieve leescultuur op school te komen.

Bekijk de flyer 'Leerlijn leesbevordering'

Elke leerkracht is een leesplezier-ambassadeur. En met een sterk leesbevorderingsbeleid en leescultuur kan ieder kind ervaren hoe leuk lezen is. De flyer ‘Verrijkt vrij lezen’ geeft leerkrachten inspiratie om die ambassadeur te kunnen zijn.

Bekijk de flyer 'Verrijkt vrij lezen'

Om producten en activiteiten voor de kinderopvang en het basisonderwijs te kunnen reserveren, moet de organisatie zijn aangesloten bij BiblioPlus. Is jouw organisatie geïnteresseerd in het aanbod van BiblioPlus, maar in de shop niet te selecteren?

Neem dan contact op via: kinderenenouders@biblioplus.nl