Educatie-shop BiblioPlus

BiblioPlus biedt een veelzijdig programma voor basisscholen en de kinderopvang. Er is een ruime keuze aan activiteiten en projecten op het gebied van leesbevordering en leesplezier, mediawijsheid, digitale geletterdheid, cultuureducatie en deskundigheidsbevordering. Onze producten en projecten worden via onze vervoersdienst op locatie geleverd en weer opgehaald. Daarnaast bieden wij een diversiteit aan activiteiten die onze lees- mediaconsulenten op locatie uitvoeren. Het vinden van producten en activiteiten gaat gemakkelijk via de verschillende categorie├źn of selecteer links op de pagina de gewenste doelgroep, tags (zoektermen), locaties of types. Reserveren kan eenvoudig via onze shop:

Vanwege de maatregelen omtrend het Corona COVID-19 virus rijdt onze vervoersdienst niet. We kunnen op dit moment dus geen projecten en collecties aan scholen en kinderopvangorganisaties leveren. Zodra de scholen weer open gaan, zullen wij onze vervoersdienst weer opstarten.

Wil je alvast bestellen voor schooljaar 2020-2021? Voor de KDV en PSZ kan dat al.

Klik hier voor een handig overicht van alle bestelperiodes voor het schooljaar 2020-2021.

Om producten en activiteiten voor de kinderopvang en het basisonderwijs te kunnen reserveren, moet de organisatie zijn aangesloten bij BiblioPlus. Is jouw organisatie geïnteresseerd in het aanbod van BiblioPlus, maar in de shop niet te selecteren?

Neem dan contact op via: kinderenenouders@biblioplus.nl