In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseerde BiblioPlus een breed activiteitenprogramma onder de noemer ‘Feest van de Democratie’. In samenwerking met o.a. gemeenteraden uit het Land van Cuijk en de Maasduinen, onderzoeksbureau Het Pon uit Tilburg en Stichting ProDemos werden in februari en maart verschillende activiteiten aangeboden, zoals workshops en verkiezingsavonden.  

Verkiezingsavonden - Samen in dialoog

In aanloop naar de de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 organiseert BiblioPlus drie verkiezingenavonden in het Land van Cuijk en de Maasduinen. 

  • Dinsdag 27 februari - Schouwburg Cuijk (19.00 uur)
  • Woensdag 7 maart - De Weijer Boxmeer (19.00 uur) - GEANNULEERD!
  • Dinsdag 13 maart - KennisKeuken Bibliotheek Gennep (19.00 uur)

De verkiezingsavonden bieden aan zowel kiezers als politici de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. Aan de hand van het dialoogspel, ontwikkeld en begeleid door onderzoekers van Het PON, gaan de deelnemers met elkaar in dialoog over thema’s die in de gemeente spelen. 

Voor wie?
Voor iedereen die vindt dat democatie méér is dan politiek alleen. Deze dag is onmisbaar voor politici, beleidsambtenaren, raadsleden en natuurlijk alle kiezers die mee willen praten over belangrijk thema's die in de gemeente spelen. Deelname aan deze avonden is geheel gratis. 

Ik meld me aan voor de verkiezingsavond in Gennep - Dinsdag 13 maart

Babbelbox | Het geluid van de straat

Prijswinnaars

Logo Symposium de bibliotheek op school

In samenwerking met