Bibliotheek in Kleine Kernen

Terug naar de homepage

De Bibliotheek komt naar je toe!

Als Bibliotheek maken we verbinding met de vele kleine kernen die het Land van Cuijk en Maasduinen rijk is. We brengen graag mensen en organisaties bij elkaar om elkaar te ontmoeten rondom relevante maatschappelijke thema’s. We doen dit niet alleen in onze bibliotheekvestingen, maar ook steeds vaker op locatie. Zo leveren we een actieve bijdrage aan de leefbaarheid in de vele dorpen in ons werkgebied.

TECHLAB

Werken aan een vitaal dorp!

Werken aan een vitaal dorp! Deel kennis en ervaring in een themabijeenkomst.

Werk jij als actieve bewoner of als organisatie aan de leefbaarheid in jouw dorp en ben je op zoek naar expertise of goede voorbeelden en projecten? Of wil jij je ervaringen delen met anderen zodat jullie van elkaar kunnen leren?

Wij hebben ervaring met het organiseren van themabijeenkomsten over maatschappelijke thema’s waarin kennisdeling en ontmoeting centraal staan.

 

Meer info? Neem contact op

De bibliotheek op locatie in jouw buurthuis

Ben jij als professional of vrijwilliger betrokken bij (het starten van) een huiskamer voor senioren in jouw dorp? Wil je je aanbod aan activiteiten verbreden of ben je op zoek naar inspiratie?

Wij versterken onze samenwerking met de huiskamers in de kleine kernen en gaan een deel van ons aanbod nog dichter bij de mensen brengen. 

Voor een overzicht van wat wij kunnen bieden op locatie in jouw buurthuis hebben wij een menukaart ontwikkeld: 
Deze vind je via deze link: menukaart .

Wil je meer informatie over onze dienstverlening bij jou in de buurt en de verschillende activiteiten die op deze menukaart staan?

Wij gaan graag vrijblijvend in gesprek. 
 

Neem contact op via: kenniskeuken@biblioplus.nl