Ontdek het Open Podium in onze Kenniskeukens

Je bent van harte welkom in onze lokale KennisKeuken. De plek om jouw persoonlijke passie, kennis en ervaring op een laagdrempelige manier met anderen te delen. Een plek waar je geïnspireerd wordt, waar ruimte is voor ontmoeting en verdieping en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. De KennisKeuken is de huiskamer van de lokale gemeenschap. Een fijne verblijfsplek voor en door jou gecreëerd.

TECHLAB

Pak je Podium!

Heb je een passie voor veganistisch koken? Heb je een bijzonder levensverhaal? Of wil je een maatschappelijk thema ter discussie stellen?

Het Open Podium is er voor jou. Misschien wil je een éénmalige workshop geven of past een serie lezingen beter bij jouw verhaal? 

Kortom wil jij je passie, expertise of ervaring delen? 

Meld je aan via: kenniskeuken@biblioplus.nl

Samenwerkingspartner

Onze KennisKeuken is de huiskamer van de lokale gemeenschap. Veel (cultuurhistorische) verenigingen en organisaties hebben dit al ontdekt.

Of het nu gaat om het inrichten van een expositie, het gezamenlijk organiseren van activiteiten, een training of het starten van een spreekuur.

We gaan graag met je in gesprek over alle mogelijkheden.
 

Meld je aan via: info@biblioplus.nl of bel met 0485 - 583 500

Initiatievenknooppunt

Ben jij een initiatief gestart? Heb je een idee waarover je graag wilt sparren met anderen of zoek je mensen die je verder kunnen helpen met een buurtactie?

De bibliotheek is een ontmoetingsplek  voor iedereen die zich op een positieve manier inzet voor zijn of haar buurt of dorp.

Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
 

Meld je aan via: initiatievenknooppunt@biblioplus.nl

Doe mee!

Wil jij deel uitmaken van de werkgroep ‘Open Podium’ en meehelpen met het organiseren van lezingen, workshops enz. op onze podia? Meld je dan hier aan.

Ja, ik meld mij aan