Ontdek het, doe het, leer het!

In het TechLab leer je werken met nieuwe technieken en media. Voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Bouw en programmeer verschillende robots, ontwerp en print in 3D, ga aan de slag met Lego Mindstorms en Lego Boost, maak je eigen film en foto’s met een Green Screen, regisseer jouw stop motion filmpjes en ontdek nog veel meer technieken. Onze ‘Technauten’ zijn er om jou op weg te helpen tijdens jouw ontdekkingstocht. Er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar bij de TechLab Club in Boxmeer en Gennep!

Schrijf je nu in voor het TechLab!

TECHLAB

TechLab Experience: óók voor volwassenen!

TechLab Club

De bibliotheek in Sint Anthonis is vernieuwd en dat vieren we graag met jou! Daarom komt de TechLab Experience 2 dagen naar Sint Anthonis. Op 22 en 23 november kan iedereen kennismaken met media en technologie. Ditmaal is het TechLab voor alle leeftijden.

Voor het eerst is het TechLab toegankelijk voor alle leeftijden. Wil je met jouw kind alvast beginnen met programmeren en robotica? Of wil je zelf eens proberen om een 3D ontwerp te maken? Iedereen is welkom. Loop gezellig binnen en ga zelf aan de slag met één van de toffe TechLab materialen. Heb je vragen, dan is er altijd een Technaut aanwezig om die te beantwoorden.

De TechLab Experience in Sint Anthonis is te bezoeken van maandag 22 november en dinsdag 23 november. Het TechLab is op die dagen geopend van 14:30 – 17:00 uur. Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon kosteloos binnenlopen!  

Het TechLab op School

Het TechLab verzorgt gastlessen om kinderen op ontdekkingstocht te laten gaan in de wereld van technologie.

Op school of in de bibliotheek gaan kinderen aan de slag met digitale vaardigheden en nieuwe media: programmeren, stopmotion filmpjes maken, werken met het green screen, aan de slag met robotica en het ontwerpen van 3D prints. De lessen worden verzorgd door onze ‘Technauten’, experts op het gebied van deze technologieën.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van alles wat er te doen is rondom het TechLab en meld je aan als TechLab fan. Je krijgt nieuwtjes via e-mail en wij houden je op de hoogte als er nieuwe activiteiten zijn.

Ja, ik word TechLab fan!