Ontdek het, doe het, leer het!

In het TechLab leer je werken met nieuwe technieken en media. Voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Bouw en programmeer verschillende robots, ontwerp en print in 3D, ga aan de slag met Lego Mindstorms en Lego Boost, maak je eigen film en foto’s met een Green Screen, regisseer jouw stop motion filmpjes en ontdek nog veel meer technieken. Onze ‘Technauten’ zijn er om jou op weg te helpen tijdens jouw ontdekkingstocht. In september 2021 gaat de TechLab Club weer van start. De inschrijving is nu geopend!

Schrijf je in voor de TechLab Club!

TECHLAB

De TechLab Club in de Bibliotheek

TechLab Club

Als je als kind gek bent op computers en techniek, als je graag wilt leren 3D printen en robots super interessant vindt, dan wil je hier toch lekker mee aan de slag! Ontdekken, leren en doen, dat kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar elke week in de TechLab Club!

In september 2021 gaat de TechLab Club weer van start in bibliotheek Gennep en Boxmeer. We gaan onder meer aan de slag met 3D ontwerpen en robots. Iedere week geven de Technauten een leuke en leerzame workshop van 15:30 tot 17:00u. Heeft jouw zoon of dochter interesse in de TechLab Club van 2021? Schrijf je meteen in

Het TechLab op School

Het TechLab verzorgt gastlessen om kinderen op ontdekkingstocht te laten gaan in de wereld van technologie.

Op school of in de bibliotheek gaan kinderen aan de slag met digitale vaardigheden en nieuwe media: programmeren, stopmotion filmpjes maken, werken met het green screen, aan de slag met robotica en het ontwerpen van 3D prints. De lessen worden verzorgd door onze ‘Technauten’, experts op het gebied van deze technologieën.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van alles wat er te doen is rondom het TechLab en meld je aan als TechLab fan. Je krijgt nieuwtjes via e-mail en wij houden je op de hoogte als er nieuwe activiteiten zijn.

Ja, ik word TechLab fan!