Computer, tablet, mobiel en internet

Terug naar de homepage

Handig maar ook lastig

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder. Met cursussen voor computers en internet, inloopspreekuren en het Klik & Tik Café, waar je gezellig samen met anderen kan komen computeren. De cursussen, inloopspreekuren en het café zijn bedoeld voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

TECHLAB

DigiD wat kan ik ermee?

Wil je leren hoe je overheidsinformatie kunt vinden of aanvragen, dan komt de cursus 'DigiD wat kan ik ermee?' goed van pas.

In deze cursus leer je o.a. hoe je een DigiD moet aanvragen en hoe deze te gebruiken. Heb je al een DigiD, dan leer je hoe je deze moet gebruiken.

Klik & Tik

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Of wil je meer leren over het internet?

Meld je dan aan voor de beginners computercursus Klik & Tik in de Bibliotheek. Leer onder begeleiding, in een kleine groep en bepaal zelf jouw tempo.

Digitale inloopspreekuren

Heb je vragen over jouw computer, tablet, mobiele telefoon of apps? Of wil je weten hoe je eBooks van de bibliotheek kunt lenen?

Bij de digitale inloopspreekuren ben je welkom met al jouw online vragen. Kijk hieronder voor de locatie en het tijdstip van onze digitale inloopspreekuren.

Klik & Tik Café

Kom gezellig samen computeren onder het genot van een kop koffie.

Leer zelfstandig werken met uw eigen laptop of tablet en ontdek de mogelijkheden van het internet. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig voor vragen.

Computercursussen

Wil je (nog) meer leren over de computer en het internet?

Samen met partners zoals de Computerclub KBO Bergen en DOS Cuijk bieden wij verschillende specifieke computercursussen aan.

Internetbankieren

Wil je leren bankieren via de computer?

Meld je dan aan voor de cursus internetbankieren van de Bibliotheek en Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Na afloop kun je veel geldzaken zelf regelen via jouw computer.


Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en workshops. Meld je aan voor de nieuwsbrief van de Bibliotheek.

Ja, ik meld mij aan