Regioschrijvers in de spotlight

Terug naar de homepage

Laat je verrassen door regionale taalmakers

In het Land van Cuijk en Maasduinen zijn veel schrijvers en dichters actief. Wie zijn ze en wat schrijven ze? In samenwerking met Stichting De Kneep, hét platform voor schrijvers en taalliefhebbers uit onze regio bieden we deze taalmakers graag een plek op het podium van de Bibliotheek.

TECHLAB

Regioschrijvers: unieke bibliotheek sticker!

Boeken van onze regioschrijvers zijn bij BiblioPlus te herkennen aan de ‘Regioschrijvers-sticker’. Want ons regionaal talent verdient een goed podium.

BiblioPlus en De Kneep maken met deze nieuwe sticker de regioschrijvers goed zichtbaar in de collecttie. Benieuwd naar regionaal talent Ineke Kraijo of één van de vele anderen? Doe een greep uit het regionale aanbod en laat je verrassen.

Het jaarlijkse Boek&Bal is een blijvertje!

Tijdens de Boekenweek van 2020 stond alweer de derde editie van dit regionale taalfestijn in Schouwburg Cuijk. Een evenement om naar uit te kijken!

Het thema sluit meestal aan bij de Boekenweek. Schrijvers, publiek als andere taalmakers hebben zich al kunnen onderdompelen in ‘natuur’, ‘vergeten verhalen’ en ‘rebellen en dwarsdenkers’. De avond bestaat elk jaar uit twee onderdelen; een literair deel en een heus muzikaal bal.

Het volgende Boek&Bal is op zaterdagavond 13 maart 2021, uiteraard wederom in Schouwburg Cuijk.

Ben jij of ken jij een Regioschrijver, geef het door!

BiblioPlus nodigt alle schrijvers en dichters uit Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en St. Hubert en Sint Anthonis om zich aan te melden. Wil jij ook een plek krijgen op deze website? Vul dan het onderstaande formulier in.

Ja, ik meld mij aan

Leestips