Feestelijke openingsweek Bibliotheek Bergen

Gepubliceerd op: 19 november 2018 10:12

Zaterdag 24 november gaat de openingsweek van de vernieuwde Bibliotheek Bergen van start in Den Asseldonk. Van 24 tot en met 30 november heeft de Bibliotheek een bomvol programma voor jong en oud. De officiële opening wordt verzorgd Wethouder Frans Pekema. Voor de jonge bezoekers ligt een leuk cadeautje klaar en volwassenen profiteren van een scherpe feestaanbieding.

Openingsweek vol activiteiten voor jong en oud

Zaterdag 24 november trappen we de openingsweek om 10.00 uur af met een feestelijke voorstelling over Dikkie Dik. Tijdens de officiële opening, van 15.00 tot 18.00 uur, kan iedereen terecht bij de dames van de Culturele Apotheek voor een persoonlijk leesadvies.

Zondag 25 november is het tijd voor een mooie Film & Brunch. Vanaf 11.00 uur samen kijken naar een mooie film over gezond leven en ondertussen genieten van een heerlijke brunch. Met grote dank aan de Jumbo Nieuw-Bergen. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan.

Dinsdag 27 november
verzorgt Lia Roefs een boeiend Kindercollege over 'De Kracht van de natuur'. Gericht op kinderen van 8 t/m 12 jaar en geheel gratis. Aanmelden kan online. 

Woensdagavond 28 november vinden drie inspirerende presentaties plaats onder de noemer 'Gemeente Bergen gaat Groen'. Met o.a. Mark Rijniers over het initiatief Oranjebuurt Afferden.

Donderdag 29 november verzorgt Pythia Winia om 15.00 uur de voorstelling 'Oploskoffie'. Een aangrijpend stuk over de gevolgen van dementie.

Vrijdag 30 november sluiten we de openingsweek af met om 15.30 uur een TechLab Expeditie over Stop-motion & Greenscreen en om 19.30 uur een Meet & Greet met thrillerauteur Jack Lance.
 

Word lid en ontvang 50% korting en een mooi cadeau!

Onbeperkt boeken, tijdschriften en speelgoed lenen en nooit meer boete betalen? Dat kan met een Light of Normaal van BiblioPlus. En dit alles voor nog geen € 2,00 per maand.

Nog meer voordelen:
- e-books lenen,
- gratis twee online cursussen per jaar
- korting op activiteiten

Wie vóór 31 december lid wordt, krijgt 50% korting op het lidmaatschap en een mooi cadeau!