Vanaf 1 juni: Informatiepunt in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 7 april 2021 10:12

Het vinden van informatie of iets regelen met de overheid gaat steeds vaker via de computer. Dat kan lastig zijn. Niet iedereen beschikt over de vaardigheden om tot goede en betrouwbare informatie te komen. Om inwoners van het Land van Cuijk en Maasduinen daarbij te ondersteunen, opent BiblioPlus een Informatiepunt in Bibliotheek Boxmeer en Cuijk.

Vanaf 1 juni kun je zowel fysiek als telefonisch terecht bij het Informatiepunt met al jouw vragen. Onze informatiespecialisten helpen graag of brengen je in contact met de juiste partner.

Meer over het informatiepunt

Behoefteonderzoek


Ben je tussen de 16 en 25 jaar? Dan zijn wij benieuwd naar jouw mening over het Informatiepunt.

Bij het nieuwe Informatiepunt kun je terecht met al je vragen over bijv. DigiD, studiefinancieringen, huurtoeslag en rijbewijs.  

Om uit te zoeken hoe de Bibliotheek het Informatiepunt het beste kan optimaliseren voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar voert een aantal studenten van de Fontys Hogeschool Eindhoven in opdracht van BiblioPlus een behoefteonderzoek uit.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als je 5 minuten van jouw tijd zou willen besteden aan het invullen van onze enquête.  

Als beloning voor het invullen van deze enquête, maak je kans op een van de 15 bol.com cadeaubonnen t.w.v. 10 euro. Jouw mening is zeer belangrijk voor ons.Alvast bedankt!

Naar de enquête