Leespunt Oeffelt viert haar 5-jarig bestaan

Gepubliceerd op: 28 mei 2016 09:00

Uittrekselbank

Dit jaar bestaat het Leespunt Oeffelt vijf jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het Leespunt is een bibliotheekservice gevestigd in De Kleppenburg. Het Leespunt heeft geen eigen collectie maar is een bibliotheekservice in het dorpshuis waar bibliotheekleden hun gereserveerde materialen op kunnen halen en in kunnen leveren. De aanwezige vrijwilligers kunnen klanten wegwijs maken in de online catalogus en klanten adviseren en doorverwijzen naar de dienstverlening van de bibliotheek.

Juni actiemaand

De maand juni wordt speciaal aangegrepen om een aantal extra activiteiten te organiseren. Nieuwe leden kunnen in deze actiemaand tegen een gereduceerd tarief van het Leespunt gebruik maken.

Nieuwe leden ontvangen een korting van 10 euro op het lidmaatschap en in het kader van de Spannende Boeken Weken (3 juni t/m 19 juni) de exclusieve verhalenbundel 'Kwade zaken' en het spel Cluedo cadeau.

Inleiding Kennismaken met Facebook

Verdeeld over twee ochtenden verzorgt Sas van den Berk, Docent Digitale en Sociale Media, een inleiding over Facebook. Wat is het, wat kun je ermee doen en hoe ga je ermee om?  

Meer informatie en aanmelden

Lezing 'Oeffelt, tussen Maas en Peel'

De lezing betreft een landschapsbiografische en historisch ecologische beschouwing over de geschiedenis van Oeffelt. Jan Nellisen neemt u mee op reis door de tijd. Aan bod komen het ontstaan van de landschappen, de tektoniek, de rol van de Maas en de vestiging van de eerste mensen op de stroomrug.

Meer informatie en aanmelden