30 januari Bibliotheekdag

Gepubliceerd op: 27 januari 2016 15:15

Terugblik Bibliotheekdag BiblioPlus

Medewerkers en vrijwilligers van BiblioPlus maken zich ernstig zorgen over de toekomst van BiblioPlus, uw regionale bibliotheekorganisatie. Kunnen wij onder druk van bezuinigingen in de toekomst nog wel de service bieden die klanten van ons mogen verwachten?

De bibliotheek is VEEL MEER dan een plaats waar je een boek kunt lenen. Jong en oud ondersteunen wij op tal van terreinen met deskundigheid en groot enthousiasme. In onze grote en kleine vestigingen en op school. Geletterden en minder geletterden, cultuur- en literatuurliefhebbers, scholieren en studenten, digibeten en ZZP-ers zijn bij ons voor hulp op allerlei vlak aan het juiste adres. Ook thuis vanuit uw luie stoel kunt u gebruik maken van tal van diensten via internet. En natuurlijk kunt u bij ons ook gewoon een (e-)boek lenen om thuis of op vakantie van te genieten.

   

Regionale Bibliotheekdag

Zaterdag 30 januari vond de Regionale Bibliotheekdag plaats. Tijdens deze dag lieten medewerkers en vrijwilligers zien wat de bibliotheek betekent voor de lokale gemeenschap. 
   

Bekijk een overzicht met alle foto's en video's

Teken de petitie(s) en steun uw bibliotheek!

 

Initiatief

Medewerkers en vrijwilligers van BiblioPlus