Boekenmarkt Bibliotheek Wanroij

Gepubliceerd op: 22 februari 2016 10:21

Op 11 en 12 maart 2016 vindt in de Bibliotheek Wanroij een boekenmarkt plaats. Deze boekenmarkt wordt georganiseerd door de vrijwilligers van bibliotheek Wanroij. Er is voor ieders gading wat te vinden: van jeugdboeken tot aan kookboeken maar ook spannende thrillers van bijv. John Grisham, Tess Gerritsen en David Baldacci.

Locatie: Lindenplein 25 op de 2e verdieping (er is een lift aanwezig)
Opeiningstijden: vrijdag 11 maart van 14.00 tot 19.00 u / zaterdag 12 maart van 10.00 tot 15.00 u

Vrijwilligers in het zonnetje

Stichting Bibliotheek Wanroij is een stichting die het mogelijk heeft gemaakt de bibliotheek in Wanroij te behouden als een reguliere bibliotheek. Echter is dit alleen mogelijk door de inzet van onze vrijwilligers. Omdat er nu eenmaal helaas weinig financiële middelen zijn, is er voor de stichting weinig ruimte om haar vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten.

Nu is er dus de boekenmarkt opgezet waarbij alle vrijwilligers en andere mensen, die de bibliotheek een warm hart toedragen, boeken hebben gedoneerd om te kunnen verkopen. Met de opbrengst van deze boekenmarkt willen wij onze vrijwilligers eens goed in het zonnetje zetten. De boeken worden aangeboden in de prijsklasse van € 0,50 tot € 2,50.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de boekenmarkt!!

Stichting Bibliotheek Wanroij