Elke vakantie begint in de bibliotheek!

Gepubliceerd op: 30 juni 2013 10:16

Tijdens de zomervakantie vindt iedereen eindelijk tijd en rust om de dingen te doen waarvoor er een heel jaar lang geen tijd was. De bibliotheek biedt inspiratie voor een geslaagde vakantie.

Vertrekt u binnenkort op reis?

Bij BiblioPlus vindt u reisgidsen, vakantieplanners, fotoboeken en reisverhalen over nabije en verafgelegen vakantieoorden. Tientallen gidsen leiden u naar kampeerterreinen, gezellige hotels of originele verblijfplaatsen in uw vakantiestreek.

Zoekt u het deze zomer dicht bij huis?

In de bibliotheek vindt u gidsen en kaarten voor wandeltochten of fietsroutes in de mooiste streken en steden in eigen land.

Of neemt u dit jaar vakantie in eigen huis?

De bibliotheek heeft een ruime en gevarieerde collectie dvd’s, die ook op een regenachtige dag zorgen voor zomers avontuur. Dvd’s leent u van 14 juli t/m 24 augustus met 50% korting. Dus voor maar 1 euro per dvd.

Eindelijk tijd voor uw hobby’s...

In de bibliotheek vindt u boeken en tijdschriften over uw favoriete bezigheid. Bent u gepassioneerd wijnproever, biologisch of decoratief tuinier, wielersportfanaat? Spaart u postzegels, kookt u graag of zoekt u tips voor pasta’s of tapas? Geen probleem!

Probeer ook eens een luisterboek!

Een luisterboek is een ideale manier om te ontspannen en te genieten van een mooi verhaal. Met een boek onderweg; in de auto, trein, vliegtuig, op de fiets of tijdens een wandeling. Wij bieden u een steeds groeiende collectie luisterboeken te leen aan. Lees meer >>

Of misschien bent u gewoon op zoek naar een spannend verhaal voor thuis in de luie stoel of om mee te nemen op reis? Kom eens langs, we hebben er duizenden!...