Kom tijdens de Boekenweek naar de bibliotheek!

Gepubliceerd op: 27 februari 2014 14:49

Van 8 tot en met 16 maart is het weer tijd voor de Boekenweek. Het thema van dit jaar is reizen, het motto: "Ondertussen ergens anders". Op deze pagina vindt u al alle boekenweekactiviteiten overzichtelijk bij elkaar. Maak uw keuze uit ons gevarieerde programma: er is voor elk wat wils.

Nog geen lid van de bibliotheek?

De Boekenweek is hét moment om lid te worden. Nieuwe leden ontvangen tijdens de Boekenweek € 5,00 korting op een jaarabonnement plus de unieke bundel: Ondertussen ergens anders.

In deze bundel nemen bekende Nederlanders, Joris Linssen, Adriaan van Dis, Floortje Dessing, André Rieu en Petra Stienen, u mee op reis naar hun meest bijzondere reiservaring.

Lezingen

Tijdens de Boekenweek zijn er twee lezingen rond het thema Reizen.

  • Donderdag 13 maart verzorgt Onno Reichwein de lezing ‘Iran, het oude Perzië’ in de bibliotheek Cuijk.
  • Zondag 16 maart kunt u genieten van een ‘Muzikale reis door Europa’ in Theaterzaal De Weijer te Boxmeer.

Bestel uw toegangskaarten makkelijk online of in een van de bibliotheekvestigingen.

Literaire BoekenweekQuiz

In alle bibliotheken van BiblioPlus kunt u tijdens de Boekenweek deelnemen aan de Literaire Reisquiz; een fotoquiz met 10 vragen over de werelddelen. U maakt hiermee kans op een overnachting in een stad naar keuze voor twee personen inclusief ontbijt.

Blind Date met onbekende bestemming

Leen een Blind Date-tas en ‘boek een reis naar een onbekende bestemming’. Laat u verrassen door een gratis tas met twee boeken over reizen, reisverslagen, enz. De unieke Blind Date-tas krijgt u cadeau.

Activiteitenoverzicht Boekenweek