Tuinontwerpdag: spreekuur, lezing en ruilmarkt

Gepubliceerd op: 7 april 2013 13:44

Vrijdag 19 april is een dag om in uw (digitale) agenda te noteren. Op die dag organiseert de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL) voor de 14e maal de Nationale Tuinontwerpdag. Ook BiblioPlus doet hieraan mee en nodigt iedereen uit naar de bibliotheek te komen voor inspiratie en advies over het ontwerp en de inrichting van uw tuin.

Bibliotheek Boxmeer: spreekuur en plantjes-ruilmarkt

In de bibliotheek Boxmeer geeft tuinarchitecte Mieke Latijnhouwers van 17.00 tot 20.00 uur tips en adviezen over het (her)inrichten van uw tuin. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan in de bibliotheek en via het contactformulier.

Tussen 14.30 en 20.00 uur vindt in de bibliotheek Boxmeer ook een plantjes-ruilmarkt plaats. Iedereen kan zijn overschot aan zaden en zaailingen meenemen. Waar de één een overschot heeft, kan iemand anders weer heel blij van worden! Ook stekjes ruilen is natuurlijk mogelijk.

Bibliotheek Cuijk: lezing

In de bibliotheek Cuijk verzorgt tuin- en landschapsarchitect Jaap Poortvliet op zaterdagmiddag 20 april om 14.00 uur een lezing over de totstandkoming van tuinontwerpen aan de hand van een aantal mooie gerealiseerde (private) tuinen en andere inspirerende projecten.

De toegang is gratis maar om zeker te zijn van een plaats, is het verstandig vooraf te reserveren. Dit kan in de bibliotheek en online.