Werk, wet en geld

Terug naar de homepage

Ben je op zoek naar (nieuw) werk? Of heb je vragen over wet- en regelgeving of jouw financiën? De Bibliotheek helpt je verder. Samen met partners in het Land van Cuijk en Maasduinen organiseren wij verschillende spreekuren in de Bibliotheek waar jij met jouw vraag terecht kan. De Walk&Talk bijeenkomsten en inloopspreekuren zijn bedoeld voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

TECHLAB

Hulp bij je Belastingaangifte

Iedereen die hulp nodig heeft bij de belastingaangifte kan ook dit jaar terecht bij de Bibliotheek. I.v.m. de huidige coronamaatregelen weliswaar in aangepaste vorm.

Bekijk hier alle mogelijkheden

Walk & Talk en JobOn

Op zoek naar (nieuw) werk? Laat je inspireren tijdens de gratis  ‘Walk&Talk’ of JobOn bijeenkomsten.

Kijk hieronder voor meer informatie en het actuele aanbod met onderwerpen en/of gastsprekers.

Spreekuren

Heb jij vragen of hulp nodig op het gebied van werk, wet of geld?

Kom naar de spreekuren in de Bibliotheek. Aanmelden is niet nodig. Hieronder vind je een overzicht van de actuele spreekuren. 

Internetbankieren

Wil je leren bankieren via de computer? 

Meld je dan aan voor de cursus internetbankieren van de Bibliotheek en Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Na afloop kun je veel geldzaken zelf regelen via jouw computer.

Hoe voorkom je internetfraude?

Online boodschappen doen, internetbankieren, een betaalverzoek versturen via WhatsApp of iets kopen op Marktplaats. Het internet biedt veel nieuwe mogelijkheden en gemakken. Maar in de media hoor je ook regelmatig berichten over internetfraude.

Hoe kun je internetfraude voorkomen? Waar moet je op letten als je online bent en wat moet je doen als je toch slachtoffer wordt?

Wij gingen hierover in gesprek met Ingrid Ermers van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen. Bekijk het interview en leer hoe je veilig online actief kan zijn >> 

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en workshops. Meld je aan voor de nieuwsbrief van de Bibliotheek.

Ja, ik meld mij aan

Leestips