KinderboekenQuiz 2020

 

Op donderdag 11 juni maken we de uitslag op deze website bekend

Als je geëindigd bent in de individuele top 3, dan komen we je op school verrassen!

Als je klas heeft gewonnen, dan komen we ook op school de prijs brengen!

 

 

Spelregels

- Iedere vraag die je goed beantwoordt, is één punt waard. Als je een vraag niet invult, dan gaat er een punt van je totaal aantal punten af. Probeer dus overal een antwoord in te vullen.

- Je kunt alleen in aanmerking komen voor de prijzen als je alle rondes verzonden hebt via de digitale inlever-formulieren.

- We kijken per ronde alleen het inlever-formulier na dat als eerste is verstuurd. Het heeft dus geen zin om een inlever-formulier twee keer te versturen. De antwoorden die je de eerste keer hebt ingevuld, zijn definitief.

- De drie kinderen met de meeste punten, winnen de individuele prijzen.

- De klas die gemiddeld per leerling de meeste punten heeft, wint de klassenprijs.

- Je mag met elkaar online overleggen en je ouders om hulp vragen.

- Alleen antwoorden die vóór 25 mei 12:00 bij ons zijn binnengekomen, tellen mee voor de puntentelling.

Wat doet BiblioPlus met de ingevulde gegevens?

- We vragen om alleen je voornaam, schoolnaam en groepsnaam bij ieder formulier in te vullen. Als BiblioPlus gebruiken we deze gegevens om te bepalen wie de prijzen wint. Daarnaast kunnen we zien wie welke ronde heeft ingeleverd en dit delen met je leerkracht van de school. Dit doen we alleen als je leerkracht heeft besloten om met de hele klas mee te doen. Als je geen toestemming hebt van je ouders om je naam te sturen, mag je een "nickname" gebruiken. Vul wel bij iedere ronde dezelfde naam in, zodat wij zeker weten dat je alle rondes gespeeld hebt.

- Aan het eind van de laatste ronde (ronde 10) geven we de optie om een e-mailadres in te vullen. Als je dat doet, krijg je je persoonlijke uitslag per mail toegestuurd. Het invullen van een e-mailadres is niet verplicht, maar wel nodig als je van ons bericht wil ontvangen over hoeveel punten je in totaal gescoord hebt.

- Na de inleverdatum zullen we de antwoorden van de quiz online zetten. Ook de resultaten zullen we op een anonieme wijze op deze pagina presenteren. Met de individuele winnaars zoeken we persoonlijk contact om te vragen of we hun naam op onze algemene BiblioPlus website mogen plaatsen.

Hoe ziet de KinderboekenQuiz eruit?

Klik op de knop hieronder voor voorbeeldvragen van de quiz.