Bouw mee aan de Bibliotheek!

De bibliotheek van nu is veel meer dan een uitleenpunt van boeken. Wij groeien de komende jaren toe naar hét lokale knooppunt op het gebied van lezen, leren en informeren. Ons leidmotief: kennis is kracht!

Samen met veel partners en vrijwilligers is het onze missie dat iedereen volwaardig mee kan doen in onze participatiesamenleving. Zo werken we samen aan kansen voor iedereen.

Wil je meebouwen aan onze missie en heb je een hart voor de bibliotheek? Meld je dan aan als vrijwilliger. Hieronder zie je welke vrijwilligers we zoeken.

Gezocht: Bibliotheekvrijwilligers

Word bibliotheekvrijwilliger

Vind je het leuk om mensen te helpen in de bibliotheek? Laat het ons weten. 

Op dit moment zoeken wij vrijwilligers voor de vestigingen Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gassel, Gennep, Grave en Mill.

Bekijk het volledige profiel

Gezocht: Activiteitenvrijwilligers

Word activiteitenvrijwilliger

Als representatieve en klantvriendelijke activiteitenvrijwilliger ondersteun je bij activiteiten die in de bibliotheek worden georganiseerd, zoals lezingen, workshops en cursussen.

Bekijk het volledige profiel

Gezocht: Taalvrijwilligers

Vind jij het leuk om met taal of rekenen bezig te zijn? Wil jij graag anderen helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden op het gebied van Nederlands praten, lezen, schrijven of rekenen? Dan is een rol als taalhuisvrijwilliger iets voor jou!

Bekijk het volledige profiel

Gezocht: Vrijwilligers VoorleesExpress

Als Voorleesvrijwilliger van de VoorleesExpress introduceer je het voorleesritueel bij een gezin. Gedurende 20 weken lees je 1 vast uur per week voor.

Bekijk het volledige profiel