Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Yotam Ottolenghi | Helen Goh | Verena Lochmuller | Tara Wigley
-
Alma Huisken
-
Tobias Camman
-
Janine Jansen | Annemieke Jansen
-
Janneke Vreugdenhil | Edwin Winkels
-
Laura Kieft
Uitgelicht
Meer boekentips
Manon Proper Bistro Manon
Gedrukt boek
Rutger van den Broek Toetjesbijbel
Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.
Gedrukt boek
Sergio Herman Hommage
Kookboek met vijftig recepten voor gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen van de bekende Zeeuwse chefkok.
Gedrukt boek
Alan Rosenthal Foolproof uit één pan
Gedrukt boek
Levine van Doorne, Freerk Bos Sodabrood uit eigen oven
Recepten voor broden die niet met gist of desem maar met baksoda worden gebakken. Veel variaties mogelijk door het toevoegen van bijv. noten, zaden, kruiden, tomaat, chocolade.
Gedrukt boek
E-books
Broodbuik 30-minuten (of minder) kookboek
William Davis
Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten
Ps. food & lifestyle
-
Jennifer & Sven
-
Julius Jaspers
-
Martijn Bond
-
Susan Herrmann Loomis
Wie laat ons omfietsen naar de hema
Cisca Breedijk
-
Hans Spitsbaard
Luisterboeken
-
Bart Hoffman
-
Joël Broekaert
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt