Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Mari Hannah Haar laatste verzoek

  Op een plaats delict vindt rechercheur Kate Daniels een boodschap van het vrouwelijke slachtoffer, waarin zij haar vraagt op zoek te gaan naar een man die Aaron heet. Is deze man de moordenaar, of een nieuw slachtoffer?

  Gedrukt boek

 • Jonas Moström Middernachtsmeisjes

  Als in de universiteitsstad Uppsala het lijk van een jonge vrouw wordt gevonden in het anatomisch theater van de universiteit, roept de politie de hulp van psychiater Nathalie Svensson in om een daderprofiel te maken.

  Gedrukt boek

 • Thomas Enger Het boek van de galg

  Een vrouw overleeft een moordaanslag in haar eigen huiskamer. Een depressieve man verdwijnt zonder enig spoor, en zet na anderhalf jaar een kettingreactie in gang door het sturen van een e-mail. Een man met een verstoorde verstandhouding tot anderen doet zich zo normaal mogelijk voor om zijn duistere activiteiten te verbergen.

  Gedrukt boek

 • Lara Thompson Een nacht in New York

  Twee vrouwen nemen in de jaren ’30 wraak op een rijke industrieel en lokken hem naar de top van het Empire State Building in New York. De man overleeft deze ontmoeting niet. Kunnen de vrouwen uit handen van de New Yorkse maffia blijven?

  Gedrukt boek

 • M.W. Craven De curator

  DS Washington Poe en zijn assistent Tilly Bradshaw van het National Crime Agency krijgen rond Kerstmis te maken met afgehakte vingers die her en der in Cumbria opduiken en van verschillende slachtoffers blijken te zijn.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Elly Griffiths Onheilstijding

Een Britse forensisch archeologe onderzoekt de dood van een vriend die kort voor zijn dood een grote archeologische vondst deed.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken