Koken & Eten
Kies een thema binnen Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Heel Holland bakt thuis
Anouk Glaudemans-van der Krabben
-
Everyday fresh
Donna Hay
-
Zoet
Jorrit van Daalen Buissant des amorie, Sofia Chanou
-
Ovenbijbel
Elise Gruppen-Schouwerwou, Nina de Bruijn
-
Het geheim van de tuin
Jan Paul Schutten, Joris Bijdendijk
-
Taarttoppers voor feestbeesten
Etty van Urk
Boekentips van onze redactie
Boek van de maand
De perfecte Preston, simpelweg de lekkerste
Matt Preston
In dit boek van Matt Preston (bekend van o.a. Masterchef Australië) staan niet alleen mooie recepten met bijbehorende foto’s in maar ook tips en ‘geheimen’ voor bijvoorbeeld een perfecte bbq, groenten, stoofschotel of cheesecake.
E-books
-
Dips
Ramon Brugman
-
Pizzabijbel
Simon Giaccotto
-
De bijbel van de Italiaanse keuken
Leonardo Pacenti, Maud Moody
-
Het 5:2 dieet
Kate Harrison
-
Hans halveert
Hans van der Beek, Ralph Moorman
-
Aan Rue Tatin & tarte tatin
Susan Herrmann Loomis
-
In een Franse keuken
Susan Herrmann Loomis
-
Tarte tatin
Susan Herrmann Loomis