Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Tussen de leugens

  Michelle Adams

  Een vrouw komt bij in een ziekenhuis, maar heeft geen idee wie ze is en waarom ze daar ligt, haar familie helpt haar haar geheugen terug te krijgen, maar kan ze hen wel vertrouwen?

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Tussen de leugens

 • De therapeut

  Helene Flood

  Als een man niet komt opdagen bij zijn vrienden om een paar dagen in de bergen door te brengen, slaat zijn vrouw alarm en schakelt de politie in waarna er vreemde dingen gebeuren.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De therapeut

 • Vergeef me

  J.D. Barker

  Rechercheur Sam Porter, die bijna de seriemoordenaar op wie hij al jaren jaagt, heeft gegrepen, wordt opeens zelf van moord verdacht.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Vergeef me

 • De familie

  Louise Jensen

  Een jonge Engelse weduwe wordt samen met haar dochter opgenomen in een hechte woongemeenschap maar als ze willen vertrekken wordt hen dat onmogelijk gemaakt.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De familie


Boek van de maand

De onschuldigen

John Grisham

Een meeslepend verhaal over een onderzoek naar een tot levenslang veroordeelde man, van een gelauwerd schrijver van juridische thrillers met een enorm leger van enthousiaste lezers wereldwijd.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken