Wil jij samen met ons mensen helpen om digitaal vaardig te worden?

Ben jij handig met de computer? Weet jij jouw weg op het internet te vinden en wil jij mensen helpen hun digitale vaardigheden te vergroten? Dan is een rol als Klik & Tik vrijwilliger iets voor jou!

De digitalisering van de maatschappij gaat snel en de digitale wereld verandert voortdurend. Dit vraagt vaardigheden van mensen die niet altijd aanwezig zijn. Vooral voor senioren, nieuwe Nederlanders of laaggeletterden is dit soms een hele uitdaging. De cursus Klik & Tik is onderdeel van het aanbod van het Taalhuis in de bibliotheek.

Momenteel wordt de cursus Klik & Tik alleen aangeboden in onze vestiging in Cuijk, maar dit willen wij graag uitbreiden naar de vestigingen in de gemeenten Boxmeer, Gennep, Grave, Mill en St. Anthonis. We zoeken vrijwilligers om ons hierbij te ondersteunen.

Bekijk het onderstaande vrijwilligersprofiel om een betere indruk te krijgen van de werkzaamheden en wat BiblioPlus je te bieden heeft.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Kiyara Venner, k.venner@biblioplus.nl, 06-40735418 of 0485-583500.