Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 171)

Weergaveopties:

 • Eén inlogaccount voor alle bibliotheekdiensten Bekijk details

  26 maart 2024

  Registeren en inloggen bij de Bibliotheek is makkelijker geworden. Je hebt nog maar één inlogaccount nodig voor alle bibliotheekdiensten. Dit maakt inloggen niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker.

 • Nieuwe look voor Mijn account en catalogus Bekijk details

  17 januari 2024

  Onze catalogus en Mijn account, de persoonlijke bibliotheekomgeving, heeft een nieuwe look gekregen. Mijn account heeft ook een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo kun je zelf je pas blokkeren en je leenhistorie verbergen.

 • Nieuwe tarieven 2024 Bekijk details

  22 november 2023

  Per 1 januari 2024 hanteert BiblioPlus de volgende tarieven voor haar abonnementen:

 • Bibliotheek Cuijk dicht voor verhuizing Bekijk details

  11 oktober 2023

  Binnenkort verhuist Bibliotheek Cuijk naar het Huis van Cuijk in de Schouwburg. Voor deze verhuizing is de Bibliotheek van 9 t/m 27 oktober gesloten.

 • Housewarming Huis van Cuijk - Open dagen Bekijk details

  11 oktober 2023

  Kom kijken in het nieuwe Huis van Cuijk en doe mee met verschillende activiteiten

 • Filmbieb stopt per 1 juli Bekijk details

  20 juni 2023

  Dienstverlening Filmbieb stopt per 1 juli aanstaande. Bij de fusie tussen Muziekweb en Beeld & Geluid van afgelopen jaar was het uitfaseren van Filmbieb één van de afspraken. Filmbieb was de afgelopen jaren onderdeel van Muziekweb.

 • Nieuwe Openingstijden Bekijk details

  20 juni 2023

  BiblioPlus gaat per 1 juli de openingstijden van een aantal vestigingen aanpassen, gelijktrekken en daar waar mogelijk verruimen in het weekend. Op deze manier kunnen bezoekers elke werkdag en op zaterdag bij de Bibliotheek terecht om boeken uit te zoeken, tijdschriften of kranten te lezen, te studeren, te werken of elkaar te ontmoeten.

 • Huis van Cuijk, de derde plek voor alle inwoners Bekijk details

  28 mei 2023

  Een plek waar niks moet, maar heel veel kan. Waar je naartoe kan als je niet thuis (de eerste plek), of op je werk (de tweede plek) bent. De derde plek wordt het Huis van Cuijk, met de verhuizing van de bibliotheek naar de schouwburg. De komende maanden wordt hard gewerkt aan deze nieuwe culturele multifunctionele voorziening.

 • BiblioPlus onderzoekt de behoefte aan workshops over nieuwe technologieën Bekijk details

  12 april 2022

  BiblioPlus heeft al een aantal jaar een Techlab voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Dit is een makersplaats waar kinderen aan de slag gaan met 3D printen, Lego Mindstorms en We-Do, Virtual Reality, film en robots en programmeren en webdesign. Zeer regelmatig vragen ouders tijdens de workshops wanneer de bibliotheek dit ook voor volwassenen gaat aanbieden. Deze stap gaat BiblioPlus nu zetten.

 • Lesgroep Begrijp je taal Bekijk details

  28 mei 2021

  Goed kunnen lezen en schrijven is steeds belangrijker. Toch is het voor veel Nederlanders nog best lastig. Ruim 19.000 mensen in Land van Cuijk en Maasduinen hebben moeite met lezen en schrijven. Daarom organiseert BiblioPlus de lesgroep ‘Begrijp je taal’ in de Bibliotheek.

Paginanavigatie