Nieuws

Resultaat 161 - 167 (van 167)

Weergaveopties:

 • 2013 - Jaar van het Voorlezen Bekijk details

  26 februari 2013

  Voorlezen, wie is er niet groot mee geworden? Voor menigeen is de levenslange liefde voor het verhaal begonnen met dat ene speciale voorgelezen boek waar je maar geen genoeg van kreeg.

  Bekijk details van 2013 - Jaar van het Voorlezen

 • WELKBOEK, een nieuwe manier om je volgende boek te kiezen! Bekijk details

  26 februari 2013

  Kies minimaal één en maximaal vier schuifjes en zet ze op de plek van je keuze. WelkBoek vindt de boeken die passen bij jouw vraag. Toch niet wat je zocht? Probeer het opnieuw. Er zijn duizenden mogelijkheden. Of zoek op plot, plaats of personage.

  Bekijk details van WELKBOEK, een nieuwe manier om je volgende boek te kiezen!

 • Aftrap Bibliotheek op School gemeente Bergen Bekijk details

  26 februari 2013

  Dinsdag 26 februari werd in Siebengewald de officiële aftrap gegeven voor de bibliotheek op School (BoS) in de gemeente Bergen. Vier kinderen van basisschool ’t Kendelke en een kind van kinderopvang ’t Kienderbènkske hebben de openingshandeling verricht: het plaatsen van hun favoriete boek in de top5-boom. Ook werd de naam van de bibliotheek onthuld: ’t Buukske.

  Bekijk details van Aftrap Bibliotheek op School gemeente Bergen

 • Presentatie Digitaal leren Bekijk details

  21 februari 2013

  Donderdag 21 februari werd de presentatie 'Digitaal leren' georganiseerd in de bibliotheek Grave.

  Bekijk details van Presentatie Digitaal leren

 • Lezingencyclus ‘Gezondheid en ouder worden’ Bekijk details

  20 februari 2013

  De lezingencyclus ‘Gezondheid en ouder worden’ wordt al enkele jaren georganiseerd door de SWOGB. In 2013 wordt deze gezamelijk georganiseerd door SWOGB en BiblioPlus. Alle vijf lezingen vinden plaats in de Weijerdonck Boxmeer op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. De kosten bedragen € 3,00 per lezing, inclusief consumptie in de pauze (kan betaald worden voor aanvang van de lezing). U kunt zich opgeven bij Radius: tel. 0485 – 574 440 of per e-mail info@radius-lvc.nl. Aanmelden kan ook vóór aanvang...

  Bekijk details van Lezingencyclus ‘Gezondheid en ouder worden’

 • Welkom op onze vernieuwde website Bekijk details

  7 februari 2013

  BiblioPlus presenteert vol trots haar splinternieuwe website vol inspiratie. De site is gebruiksvriendelijker, eigentijds en komt hiermee tegemoet aan de behoefte van de klant. De site heeft een frisse vormgeving ontwikkeld volgens de landelijke huisstijl van bibliotheken.

  Bekijk details van Welkom op onze vernieuwde website

 • Kwartaaluitgave ONTDEK! Bekijk details

  1 januari 2012

  De activiteitenbrochure van BiblioPlus voor de periode t/m 31 maart 2013 weer uit! Deze biedt u een handig overzicht van ons activiteitenprogramma voor de komende periode. U kunt het boekje gratis ophalen bij alle vestigingen van BiblioPlus of hieronder online bekijken.

  Bekijk details van Kwartaaluitgave ONTDEK!