Nieuws

Resultaat 121 - 130 (van 171)

Weergaveopties:

 • Nieuwe bestsellers beschikbaar in Luisterbieb Bekijk details

  2 december 2014

  Er zijn weer veel mooie, nieuwe titels aan de LuisterBieb toegevoegd, waaronder bestsellers als Stoner en de nieuwste titel van Herman Koch.

 • Speciale actie voor BiblioPlus leden Bekijk details

  29 oktober 2014

  Op 22 november komt er een bijzonder boek uit: ’Negentig+. Het verhaal en gezicht van een regio’.

 • Vaderweek: volg de gratis voorleescursus! Bekijk details

  29 oktober 2014

  Voorlezende vaders stimuleren het leesgedrag van kinderen enorm. Tijdens de Vaderweek van 17 tot en met 23 november staat voorlezen – vooral door (groot)vaders – centraal. De bibliotheek biedt een gratis Voorleescursus aan, in samenwerking met HEMA academie.

 • Gedichtenwedstrijd Bekijk details

  21 oktober 2014

  Van 30 januari t/m 5 februari is het Poëzieweek. Onder het motto ‘Met zingen is de liefde begonnen’ worden in heel het land activiteiten georganiseerd om mensen met Poëzie te verrassen.

 • Doe mee aan de fotowedstrijd Vogels van BiblioPlus Bekijk details

  17 oktober 2014

  BiblioPlus nodigt alle fotografie- en vogelliefhebbers uit om deel te nemen aan de fotowedstrijd met als thema 'Vogels'. De wedstrijd wordt georganiseerd in het kader van ‘Nederland Leest’, de landelijke leesbevorderingscampagne waar dit jaar het boek ‘Een vlucht regenwulpen’ van Maarten ’t Hart centraal staat.

 • Veertigduizend granaten Bekijk details

  9 oktober 2014

  Dit weekend wordt herdacht dat het 70 jaar geleden is dat het dorp Overloon kapot geschoten werd met veertigduizend Britse granaten. Twee dagen later volgde de bevrijding. De herdenking vormt het startpunt voor een groot scholenproject over vrijheid.

 • E-books uitgebreid met 1000 titels Bekijk details

  26 september 2014

  De collectie e-books van de Bibliotheek is uitgebreid met ruim 1.000 titels! Daarmee komt het totale aanbod op 7.000. Als lid kunt u hier gratis gebruik van maken. Het enige wat u hoeft te doen is een webaccount aanmaken. Doet u dit voor 10 oktober 2014 dan maakt u automatisch kans op een gratis jaarabonnement van de Bibliotheek.

 • Boeken voor jonge kinderen terug in de bibliotheek Bekijk details

  19 september 2014

  De jeugdboeken en speelleermaterialen voor kinderen van 0 tot 6 jaar zijn terug in de bibliotheken Bergen, Grave, Mill en Sint Anthonis. Tijd voor een feestje dus!

 • Muziekweb app Bekijk details

  1 september 2014

  Met de gratis Muziekweb-app kunt u luisteren naar de complete Muziekweb collectie in bijna alle bibliotheken in Nederland. De app is beschikbaar voor leden en niet-leden van de bibliotheek en te downloaden via de App Store of in de Google Play Store. LET OP: muziek beluisteren met de app kan alleen IN de bibliotheek. Thuis kunt u de app uitproberen met de 30-seconden fragmenten.

 • Verrassende zomerontmoetingen voor senioren Bekijk details

  2 juli 2014

  BiblioPlus organiseert deze zomer van 14 juli t/m 15 augustus verrassende zomerontmoetingen met uiteenlopende thema's. In de bibliotheken Gennep, Bergen, Boxmeer, Sint Anthonis, Mill, Grave en Haps gaan we samen oude spellen spelen, kijken naar de Kroonjuwelen van het Koninklijk Huis, in gesprek over oude en nog bestaande ambachten, terugkijken naar het wielrennen, met de pastoor rond de tafel en nog veel meer.

Paginanavigatie