Nieuws

Resultaat 151 - 160 (van 169)

Weergaveopties:

 • Elke vakantie begint in de bibliotheek! Bekijk details

  30 juni 2013

  Tijdens de zomervakantie vindt iedereen eindelijk tijd en rust om de dingen te doen waarvoor er een heel jaar lang geen tijd was. De bibliotheek biedt inspiratie voor een geslaagde vakantie.

 • Down in de bieb Mill Bekijk details

  13 juni 2013

  De bibliotheek Mill organiseert tijdens de hele maand juni boeiende activiteiten in het kader van de manifestatie Down’s Upside. Van 1 juni t/m 1 juli wordt in de gemeente Mill en St.Hubert een maand lang extra aandacht besteed aan mensen met een verstandelijke beperking.

 • Opening Speelotheek Gennep Bekijk details

  12 juni 2013

  Met ingang van woensdag 19 juni 2013 is de samenwerking tussen de speelotheek Gennep en de bibliotheek Gennep een feit. Op deze dag wordt de Speelotheek om 13.30 uur officieel geopend in de bibliotheek Gennep.

 • Lees Meer stopt na 1 juni Bekijk details

  30 mei 2013

  Per 1 juni 2013 houdt de service Lees Meer op te bestaan. Met deze tijdelijke dienst wilde de bibliotheek iedereen kennis laten maken met een selectie van het aanbod streaming ebooks. Dat is gelukt, want bijna 50.000 mensen hebben er gebruik van gemaakt.

 • Maand van het Spannende Boek Bekijk details

  30 mei 2013

  In juni wordt voor de 25ste keer de Maand van het Spannende Boek gehouden. Dit jubileum wordt de leidraad voor de maand juni, onder het motto Juni – Maand van het Spannende Boek: Al 25 jaar vlijmscherpe thrillers.

 • Luister met uw bibliotheekpas naar muziek! Bekijk details

  18 mei 2013

  Speciaal voor leden van de bibliotheek is een nieuwe service beschikbaar: eMuziek. Muziekliefhebbers kunnen nu, gratis, online muziek luisteren.

 • Bibliotheek Boxmeer biedt meer!! Bekijk details

  27 april 2013

  Van woensdag 15 mei t/m vrijdag 17 mei vinden de activiteitendagen plaats van de 'Plusbibliotheek’ Boxmeer. Na een kleine herinrichting is de bibliotheek Boxmeer ‘opgeplust’ en klaar voor het grote publiek. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Het startsein vindt plaats op woensdag 15 mei in aanwezigheid van wethouder Willy Hendriks van de gemeente Boxmeer.

 • Tuinontwerpdag: spreekuur, lezing en ruilmarkt Bekijk details

  7 april 2013

  Vrijdag 19 april is een dag om in uw (digitale) agenda te noteren. Op die dag organiseert de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL) voor de 14e maal de Nationale Tuinontwerpdag. Ook BiblioPlus doet hieraan mee en nodigt iedereen uit naar de bibliotheek te komen voor inspiratie en advies over het ontwerp en de inrichting van uw tuin.

 • Officiële opening Bibliotheek Cuijk Bekijk details

  5 april 2013

  Van maandag 15 april t/m zaterdag 20 april vindt de openingsweek plaats van de 'Plusbibliotheek Cuijk'. Na een grondige verbouwing is de bibliotheek nu klaar voor het grote publiek. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuw ingerichte bibliotheek.

 • Nieuwe indeling voor Bibliotheek Grave Bekijk details

  21 maart 2013

  Het bibliotheekwerk in de gemeente Grave gaat per 2 april ingrijpend veranderen. De bibliotheek Grave wordt omgevormd tot een kleinschaligere vestiging. De collectie is vooral gericht op volwassenen en jongeren (12+). Kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen voortaan op school boeken lenen. Alle basisscholen krijgen op korte termijn een Bibliotheek op School om de kinderen een rijke leesomgeving te bieden. De implementatie hiervan is in volle gang.

Paginanavigatie