Nieuws

Resultaat 31 - 40 (van 169)

Weergaveopties:

 • BiblioPlus start met kindercolleges Bekijk details

  14 augustus 2017

  BiblioPlus is in het najaar van 2017 gestart met Kindercolleges. De colleges zijn gericht op kinderen in de leeftijd van acht tot veertien jaar. Via deskundigen bieden we, naast een extra stukje informatie, vooral inspiratie.

 • Nieuwe koers BiblioPlus omarmd door gemeenten Bekijk details

  17 juli 2017

  Maandag 17 juli hebben zeven wethouders van de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis een nieuwe samenwerkings-overeenkomst ondertekend met bibliotheekorganisatie BiblioPlus. Na een periode van bezuinigingen gaan de partners de komende jaren, binnen de huidige financiële kaders, bouwen aan de verbreding van de Bibliotheek tot maatschappelijk informatieknooppunt. BiblioPlus is hiervoor de afgelopen periode gereorganiseerd. De eerste nieuwe activiteiten,...

 • 5.635 kinderen duiken met een boek de zomer in! Bekijk details

  3 juli 2017

  Speciaal voor kinderen groep 1 t/m 7 biedt BiblioPlus het project ‘Duik met een boek de zomer in’ aan. Dit project is bedoeld om het leesniveau tijdens de zomervakantie op peil te houden. Landelijk onderzoek heeft aangetoond dat kinderen tijdens de zomervakantie minder gaan lezen waardoor het leesniveau afneemt.

 • Voordeel met je biebpas gestopt per 1 juli 2017 Bekijk details

  1 juli 2017

  De afgelopen jaren heb je gebruik kunnen maken van aanbiedingen, korting of iets extra’s via de website www.voordeelmetjebiebpas.nl. Helaas moeten wij berichten dat Voordeel met je Biebpas per 1 juli 2017 is gestopt. Daarmee vervallen ook de Voordeel met je Biebpasaanbiedingen, kortingen en dergelijke waarvan voorheen met de bibliotheekpas gebruikgemaakt kon worden.

 • 50% korting op Dvd's Bekijk details

  28 juni 2017

  BiblioPlus heeft een ruime en gevarieerde collectie dvd's, die ook op een regenachtige dag zorgt voor zomers avontuur. Van 14 juli tot en met 26 augustus leen je dvd's voor maar 1 euro per week. Zo maak je je eigen vakantie thuis. De actie is geldig in alle vestigingen van BiblioPlus.

 • Festival Bekijk details

  19 juni 2017

  De landelijke examens van de middelbare scholen gaan weer van start! Ben jij er al klaar voor? Nee? Geen nood! De bibliotheek kan je daarbij helpen!

 • De online Bibliotheek Bekijk details

  19 juni 2017

  Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

 • De VakantieBieb is weer open! Bekijk details

  30 mei 2017

  Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent 1 juni voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus 2017.

 • De Bibliotheek helpt je glansrijk door je examen! Bekijk details

  10 mei 2017

  De landelijke examens van de middelbare scholen gaan weer van start! Ben jij er al klaar voor? Nee? Geen nood! De bibliotheek kan je daarbij helpen!

 • Lezen, ontmoeten en beleven in Bibliotheek Madeleine Bekijk details

  20 april 2017

  Dinsdag 25 april 2017 opende de Bibliotheek Madeleine aan de Velgertstraat 1 in Boxmeer officieel haar deuren.

Paginanavigatie