Nieuws

Resultaat 11 - 20 (van 169)

Weergaveopties:

 • Bibliotheken gaan weer open! Bekijk details

  7 mei 2020

  Op woensdag 6 mei kondigde premier Rutte aan dat alle bibliotheken in Nederland weer open mogen. We zijn erg blij jullie weer te mogen verwelkomen. Om alles veilig te laten verlopen voor medewerkers en bezoekers, zijn we bezig met aanpassingen in onze vestigingen. Dit kost nog tijd en we vragen daarom om geduld. We gaan daarom niet meteen al op maandag 11 mei al open.

 • Warme Kerst in de Bibliotheek met Joris’ Kerstboom Bekijk details

  4 december 2019

  Joris’ Kerstboom staat van 9 t/m 24 december in de Bibliotheek. Loop langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met kerstgedachte tussen de dennentakken!

 • Taalakkoord getekend tijdens het Taalevenement Bekijk details

  13 november 2019

  13 tot 16% van de inwoners in het Land van Cuijk en Maasduinen heeft moeite met lezen en schrijven. Dit is een struikelblok om mee te kunnen blijven doen in onze huidige samenleving. Een belangrijke stap in de strijd tegen laaggeletterdheid was de opening van de Taalhuizen in de Bibliotheken in het Land van Cuijk in november 2018. Een jaar later presenteren we graag de eerste resultaten. Dit is meteen het uitgelezen moment om het bereik van de netwerkaanpak verder te vergroten. Daarom werd op woensdag...

 • Ontdek je favoriete films op Filmbieb.nl Bekijk details

  14 juni 2019

  Bibliotheekleden kunnen via Filmbieb film-dvd’s lenen. Ook kan je via de site trailers bekijken en achtergrondinformatie vinden over de films en series.

 • Zomeractie: 50% korting op het lidmaatschap Bekijk details

  29 mei 2019

  De zomerperiode is het ideale moment om tot rust te komen. Tot eind augustus ontvangt ieder nieuw lid van BiblioPlus vijftig procent korting op een jaarabonnement. Ben je al lid? Attendeer je vriend(in) op deze actie en ontvang zelf ook vijftig procent korting.

 • Wie leest het mooiste voor? Bekijk details

  27 februari 2019

  Tijdens de Nationale Voorleeswedstrijd streden afgelopen maand alle kinderen uit groep 7 en 8 voor de titel gemeentelijke voorleeskampioen.

 • 10 jarig Jubileum Bibliotheekservicepunt Haps Bekijk details

  4 februari 2019

  In 2009 streden de inwoners van Haps met succes voor het behouden van hun Bibliotheek. Vrijdag 1 februari vierden we het 10 jarig jubileum na de doorstart. Proficiat aan alle vrijwilligers en op naar 2029!

 • De voorleesstrijd gaat beginnen voor 48 knappe voorlezers! Bekijk details

  23 januari 2019

  Van 23 januari tot en met 22 februari organiseert BiblioPlus op zeven locaties de gemeentelijke rondes van De Nationale Voorleeswedstrijd. Maar liefst 48 leerlingen van 48 verschillende basisscholen uit het Land van Cuijk en Maasduinen hebben op hun school de voorleeswedstrijd gewonnen. Tijdens de gemeentelijke rondes mogen zij hun school vertegenwoordigen en strijden om de titel ‘beste voorlezer van de gemeente…’.

 • Nieuwe tarieven 2019 Bekijk details

  5 december 2018

  Per 1 januari 2019 gaan de abonnementstarieven iets omhoog. Dit wordt veroorzaakt door de verhoging van het BTW tarief van 6% naar 9% en een lichte stijging van de prijzen. De nieuwe tarieven vind je hieronder.

 • Feestelijke openingsweek Bibliotheek Bergen Bekijk details

  19 november 2018

  Zaterdag 24 november gaat de openingsweek van de vernieuwde Bibliotheek Bergen van start in Den Asseldonk. Van 24 tot en met 30 november heeft de Bibliotheek een bomvol programma voor jong en oud. De officiële opening wordt verzorgd Wethouder Frans Pekema. Voor de jonge bezoekers ligt een leuk cadeautje klaar en volwassenen profiteren van een scherpe feestaanbieding.

Paginanavigatie