Nieuws

Resultaat 11 - 20 (van 167)

Weergaveopties:

 • Ontdek je favoriete films op Filmbieb.nl Bekijk details

  14 juni 2019

  Bibliotheekleden kunnen via Filmbieb film-dvd’s lenen. Ook kan je via de site trailers bekijken en achtergrondinformatie vinden over de films en series.

  Bekijk details van Ontdek je favoriete films op Filmbieb.nl

 • Zomeractie: 50% korting op het lidmaatschap Bekijk details

  29 mei 2019

  De zomerperiode is het ideale moment om tot rust te komen. Tot eind augustus ontvangt ieder nieuw lid van BiblioPlus vijftig procent korting op een jaarabonnement. Ben je al lid? Attendeer je vriend(in) op deze actie en ontvang zelf ook vijftig procent korting.

  Bekijk details van Zomeractie: 50% korting op het lidmaatschap

 • Wie leest het mooiste voor? Bekijk details

  27 februari 2019

  Tijdens de Nationale Voorleeswedstrijd streden afgelopen maand alle kinderen uit groep 7 en 8 voor de titel gemeentelijke voorleeskampioen.

  Bekijk details van Wie leest het mooiste voor?

 • 10 jarig Jubileum Bibliotheekservicepunt Haps Bekijk details

  4 februari 2019

  In 2009 streden de inwoners van Haps met succes voor het behouden van hun Bibliotheek. Vrijdag 1 februari vierden we het 10 jarig jubileum na de doorstart. Proficiat aan alle vrijwilligers en op naar 2029!

  Bekijk details van 10 jarig Jubileum Bibliotheekservicepunt Haps

 • De voorleesstrijd gaat beginnen voor 48 knappe voorlezers! Bekijk details

  23 januari 2019

  Van 23 januari tot en met 22 februari organiseert BiblioPlus op zeven locaties de gemeentelijke rondes van De Nationale Voorleeswedstrijd. Maar liefst 48 leerlingen van 48 verschillende basisscholen uit het Land van Cuijk en Maasduinen hebben op hun school de voorleeswedstrijd gewonnen. Tijdens de gemeentelijke rondes mogen zij hun school vertegenwoordigen en strijden om de titel ‘beste voorlezer van de gemeente…’.

  Bekijk details van De voorleesstrijd gaat beginnen voor 48 knappe voorlezers!

 • Nieuwe tarieven 2019 Bekijk details

  5 december 2018

  Per 1 januari 2019 gaan de abonnementstarieven iets omhoog. Dit wordt veroorzaakt door de verhoging van het BTW tarief van 6% naar 9% en een lichte stijging van de prijzen. De nieuwe tarieven vind je hieronder.

  Bekijk details van Nieuwe tarieven 2019

 • Feestelijke openingsweek Bibliotheek Bergen Bekijk details

  19 november 2018

  Zaterdag 24 november gaat de openingsweek van de vernieuwde Bibliotheek Bergen van start in Den Asseldonk. Van 24 tot en met 30 november heeft de Bibliotheek een bomvol programma voor jong en oud. De officiële opening wordt verzorgd Wethouder Frans Pekema. Voor de jonge bezoekers ligt een leuk cadeautje klaar en volwassenen profiteren van een scherpe feestaanbieding.

  Bekijk details van Feestelijke openingsweek Bibliotheek Bergen

 • Opening Geheugenhuis in de Bibliotheek Boxmeer Bekijk details

  4 september 2018

  Op dinsdag 18 september is in Bibliotheek Boxmeer het Geheugenhuis geopend. Het Geheugenhuis in de bibliotheek is een ontmoetingsplek rond het geheugen en beslaat het hele spectrum van onthouden en vergeten: van leuke thema's zoals begrijpen en het 'fit houden' van je geheugen tot serieuze onderwerpen zoals dementie en mantelzorg. Bezoekers vinden er een collectie boeken en spelmaterialen, maar kunnen er ook terecht voor ontmoeting en met vragen. Er worden regelmatig geheugen gerelateerde activiteiten...

  Bekijk details van Opening Geheugenhuis in de Bibliotheek Boxmeer

 • Onderhouds werkzaamheden catalogus Bekijk details

  21 juni 2018

  Komend weekend worden werkzaamheden uitgevoerd aan ons bibliotheeksysteem.

  Bekijk details van Onderhouds werkzaamheden catalogus

 • Zet je #Biebmodus aan om glansrijk te slagen Bekijk details

  30 april 2018

  Middelbare scholieren die zonder afleiding willen studeren, kunnen de komende weken terecht bij de Bibliotheek Cuijk en Gennep.

  Bekijk details van Zet je #Biebmodus aan om glansrijk te slagen