Nieuws

Resultaat 21 - 30 (van 171)

Weergaveopties:

 • 10 jarig Jubileum Bibliotheekservicepunt Haps Bekijk details

  4 februari 2019

  In 2009 streden de inwoners van Haps met succes voor het behouden van hun Bibliotheek. Vrijdag 1 februari vierden we het 10 jarig jubileum na de doorstart. Proficiat aan alle vrijwilligers en op naar 2029!

 • De voorleesstrijd gaat beginnen voor 48 knappe voorlezers! Bekijk details

  23 januari 2019

  Van 23 januari tot en met 22 februari organiseert BiblioPlus op zeven locaties de gemeentelijke rondes van De Nationale Voorleeswedstrijd. Maar liefst 48 leerlingen van 48 verschillende basisscholen uit het Land van Cuijk en Maasduinen hebben op hun school de voorleeswedstrijd gewonnen. Tijdens de gemeentelijke rondes mogen zij hun school vertegenwoordigen en strijden om de titel ‘beste voorlezer van de gemeente…’.

 • Nieuwe tarieven 2019 Bekijk details

  5 december 2018

  Per 1 januari 2019 gaan de abonnementstarieven iets omhoog. Dit wordt veroorzaakt door de verhoging van het BTW tarief van 6% naar 9% en een lichte stijging van de prijzen. De nieuwe tarieven vind je hieronder.

 • Feestelijke openingsweek Bibliotheek Bergen Bekijk details

  19 november 2018

  Zaterdag 24 november gaat de openingsweek van de vernieuwde Bibliotheek Bergen van start in Den Asseldonk. Van 24 tot en met 30 november heeft de Bibliotheek een bomvol programma voor jong en oud. De officiële opening wordt verzorgd Wethouder Frans Pekema. Voor de jonge bezoekers ligt een leuk cadeautje klaar en volwassenen profiteren van een scherpe feestaanbieding.

 • Opening Geheugenhuis in de Bibliotheek Boxmeer Bekijk details

  4 september 2018

  Op dinsdag 18 september is in Bibliotheek Boxmeer het Geheugenhuis geopend. Het Geheugenhuis in de bibliotheek is een ontmoetingsplek rond het geheugen en beslaat het hele spectrum van onthouden en vergeten: van leuke thema's zoals begrijpen en het 'fit houden' van je geheugen tot serieuze onderwerpen zoals dementie en mantelzorg. Bezoekers vinden er een collectie boeken en spelmaterialen, maar kunnen er ook terecht voor ontmoeting en met vragen. Er worden regelmatig geheugen gerelateerde activiteiten...

 • Onderhouds werkzaamheden catalogus Bekijk details

  21 juni 2018

  Komend weekend worden werkzaamheden uitgevoerd aan ons bibliotheeksysteem.

 • Zet je #Biebmodus aan om glansrijk te slagen Bekijk details

  30 april 2018

  Middelbare scholieren die zonder afleiding willen studeren, kunnen de komende weken terecht bij de Bibliotheek Cuijk en Gennep.

 • Oefenen met de computer met de cursus Klik & Tik Bekijk details

  17 april 2018

  Veel landelijke instanties en ook lokale organisaties richten steeds vaker hun dienstverlening digitaal in. In onze digitale maatschappij ondervinden mensen die moeite hebben met de computer daarvan dagelijks problemen. Maar er is goed nieuws, er is wat aan te doen! BiblioPlus geeft de cursus ‘Klik en Tik’ voor iedereen die wil oefenen met de computer.

 • BiblioPlus en Scheidingscafé Land van Cuijk gaan samenwerken Bekijk details

  13 januari 2018

  In 2018 gaan BiblioPlus en het Scheidingscafé Land van Cuijk samenwerken. Het eerste Scheidingscafé vindt plaats op dinsdag 30 januari 2018 van 19.30 tot 21 uur in de Bibliotheek Cuijk.

 • ’t Heerlijk Voorleesavondje Bekijk details

  22 november 2017

  Heerlijk samen met je kind in een boek duiken en genieten van spannende, grappige of ontroerende verhalen is niet alleen leuk, maar ook ontzettend belangrijk.

Paginanavigatie