Nieuws

Resultaat 71 - 80 (van 169)

Weergaveopties:

 • Regioschrijvers gezocht Bekijk details

  13 april 2016

  Als bibliotheek koesteren wij uiteraard alle schrijvers en dichters. Maar extra trots zijn wij op mensen die schrijven vanuit onze eigen regio. Maar welke schrijvers wonen en werken hier eigenlijk? Wie zijn ze en wat schrijven ze?

 • Hebt u problemen met de Wise app in Android? Hier de (tijdelijke!) oplossing! Bekijk details

  13 april 2016

  Ondervindt u de laatste dagen problemen bij het gebruik van de Wise app op uw Android tablet of smartphone? De oorzaak zit in de publicatie van een nieuwe versie van de systeemcomponent ‘Android System WebView’ door Android. De Wise app werkt niet goed samen met deze nieuwste versie van WebView. De Wise app zal daarom zo spoedig mogelijk een update moeten krijgen! Maar om in de tussentijd de Wise app weer werkend te krijgen, geven we u een tijdelijke oplossing, namelijk WebView terugzetten naar een...

 • Tijdelijke verhuizing bibliotheek Bergen Bekijk details

  8 april 2016

  De Bibliotheek Bergen, op dit moment gehuisvest aan het Rembrandtplein 4, verhuist met ingang van maandag 2 mei tijdelijk naar het gebouw tegenover de bibliotheek

 • Doe mee met de Media Ukkie Challenge! Bekijk details

  30 maart 2016

  Spelenderwijs aan de slag met de mediaopvoeding van peuters en kleuters: Tablets en smartphones zijn in de meeste huishoudens niet meer weg te denken en ook de jongste kinderen spelen er volop mee.

 • Onderhoudswerkzaamheden bibliotheeksysteem Bekijk details

  27 maart 2016

  Maandag 28 maart (Tweede Paasdag) worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan ons bibliotheeksysteem. U kunt daar enige hinder van ondervinden. De catalogus en Mijn Menu zijn tijdens de onderhoudsperiode (in de middag) niet bereikbaar. Ook de Bibiotheek Wise App kan dan tijdelijk niet werken.

 • Cyril Crutz nieuwe directeur BiblioPlus Bekijk details

  15 maart 2016

  Cyril Crutz is per 2 mei 2016 de nieuwe directeur/bestuurder van BiblioPlus. Cyril volgt Ton Roes op die eind september als interim-directeur is aangesteld.

 • Uitslag Cuijks Jeugddictee 2016 Bekijk details

  9 maart 2016

  Elisa Theunissen van 't Startblok is de beste speller van de gemeente Cuijk! Met maar 5 fouten was zij de individuele winnaar van het Cuijks Jeugddictee 2016. Basisschool De Waai scoorde als school het beste met maar 54 fouten

 • Uitslag Cuijks Jeugddictee 2016 Bekijk details

  9 maart 2016

  Elisa Theunissen van 't Startblok is de beste speller van de gemeente Cuijk! Met maar 5 fouten was zij de individuele winnaar van het Cuijks Jeugddictee 2016. Basisschool De Waai scoorde als school het beste met maar 54 fouten

 • Gedichten komen tot leven Bekijk details

  9 maart 2016

  Dinsdag 8 maart hebben eerstejaars leerlingen van het Merletcollege in Grave een animatiefilmpje ontworpen. In samenwerking met Holy Animations heeft BiblioPlus een poëzieproject opgezet waar animeren een rol in heeft gekregen.

 • Boekenmarkt Bibliotheek Wanroij Bekijk details

  22 februari 2016

  Op 11 en 12 maart 2016 vindt in de Bibliotheek Wanroij een boekenmarkt plaats. Deze boekenmarkt wordt georganiseerd door de vrijwilligers van bibliotheek Wanroij. Er is voor ieders gading wat te vinden: van jeugdboeken tot aan kookboeken maar ook spannende thrillers van bijv. John Grisham, Tess Gerritsen en David Baldacci.

Paginanavigatie